Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie disperată pentru Edi Iordănescu la FCSB: ”Am nevoie de sprijinul patronului”

Situaţie disperată pentru Edi Iordănescu la FCSB: ”Am nevoie de sprijinul patronului”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a ajuns într-o situaţie disperată la FCSB, chiar înainte de meciul cu rivala Dinamo, programat duminică, 12 septembrie şi transmis live de Telekom Sport 1.

Venirea lui Edi Iordănescu a produs mult entuziasm în rândul fanilor FCSB-ului, dar echipa continuă să fie într-o situaţie dificilă. Bucureştenii n-au mai câştigat de 3 meciuri şi ultimul eşec a fost usturător, 4-1 cu rivala CFR Cluj.

De altfel, FCSB are o singură victorie în ultimele 5 meciuri şi acum urmează o nouă întâlnirea foarte grea, derby-ul cu Dinamo. Edi Iordănescu se află într-o situaţie disperată şi spune că speră să găsească cele mai bune soluţii.

Situaţie disperată pentru Edi Iordănescu: ”Sunt aici, caut soluţii”

FCSB traversează o perioadă foarte dificilă. Într-o perioadă în care performanţele echipei sunt sub aştepări, Edi Iordănescu are grave probleme de lot.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani a rămas fără câţiva dintre cei mai importanţi jucători, care fie s-au transferat, fie s-au accidentat.

Situaţia este cu atât mai complicată, cu cât în week-end-ul următor este programat derby-ul cu Dinamo, meci transmis live de Telekom Sport 1, de la 21:00.

Edi Iordănescu nu se va putea baza pe 2 dintre cei mai importanţi jucători de atac, Florinel Coman şi Florin Tănase, care s-au accidentat şi vor lipsi în jur de 2-3 luni.

Acest probleme medicale vin după ce Olimpiu Moruţan, cel mai bun pasator din sezonul trecut, s-a transferat la Galatasaray. Însă Edi Iordănescu are şi alte probleme de lot:

”Echipa a pierdut jucători importanţi, în momentul de faţă erau 5-6 jucători pe care îi regăseai în sezonul trecut, care fie au plecat, fie sunt accidentaţi.

Coman, care 3 luni e posibil să fie afară, Tănase riscă pentru două luni, din ce informaţii am, extrem de concrete. Şut, la fel, vine după o perioadă de 3 luni şi nu am reuşit să-l recuperăm 100% şi Miron, care a stat 3 luni şi a intrat în procesul de pregătire normală, şi încercăm să-l reintregrăm pentru echipă.

Sunt aici, caut soluţii, trebuie să le găsesc, am nevoie de sprijinul patronului, pe care l-am simţit necondiţionat lângă mine şi lângă echipă, şi trebuie să reuşim să ne completăm.

Dacă vom face asta, am încredere că echipa poate să reintre pe o traiectorie, aşa cum suporterii noştri aşteaptă, să reintrăm cu şanse în lupta pentru titlu”, a explicat Edi Iordănescu la Telekom Sport.

Pentru a compensa aceste probleme, Gigi Becali a decis să-i transfere la FCSB pe Claudiu Keşeru şi Valentin Gheorghe, însă cei doi au nevoie să se integreze în jocul echipei.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare