Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie halucinantă în Bundesliga! Bayern Munchen a avut 12 jucători pe teren la meciul cu Freiburg

Situaţie halucinantă în Bundesliga! Bayern Munchen a avut 12 jucători pe teren la meciul cu Freiburg

Bundesliga

Comentarii

Formaţia Bayern Munchen a avut 12 jucători pe teren timp de 17 secunde la meciul din deplasare cu Freiburg, scor 4-1, din etapa a XXVIII-a a Bundesligii, informează dw.com.

În minutul 86, Bayern urma să îi scoată de pe teren pe Tolisso şi pe Coman şi să îi schimbe cu Sule şi Sabitzer. Însă a ieşit doar Tolisso, astfel că Bayern a avut timp de 17 secunde 12 jucători, până când arbitrul Christian Dingert a fost alertat în privinţa situaţiei. Jocul a fost întrerupt opt minute şi după discuţii încinse între oficialii de la Bayern şi arbitru s-a reluat.

Dingert a spus că problema a pornit de la o greşeală a team managerului clubului Bayern, Kathleen Kruger, care a afişat numărul greşit pe tabela electronică. Astfel, ea a afişat în locul numărului purtat acum de Coman, 11, fostul număr al francezului – 29.

Tehnicianul Julian Nagelsmann a recunoscut după meci că a fost o situaţie bizară, însă a precizat că în secundele respective nu a avut loc vreo fază semnificativă.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Freiburg, Christian Streich, a afirmat că situaţia trebuie să fie decisă de forul care conduce fotbalul german.

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare