Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă în "Ştefan cel Mare". Dinamo poate părăsi stadionul în plin sezon. Varianta lui Iuliu Mureşan: arena interzisă tuturor echipelor

Situaţie incredibilă în "Ştefan cel Mare". Dinamo poate părăsi stadionul în plin sezon. Varianta lui Iuliu Mureşan: arena interzisă tuturor echipelor

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, se teme de perioada următoare, din cauza gazonului din "Ştefan cel Mare", care arată din ce în ce mai rău. Oficialul a dezvăluit că a luat în calcul varianta plecării din "Groapă".

Dinamo Bucureşti a ratat prima victorie de la revenirea lui Mircea Rednic, după ce a fost egalată de Rapid, spre finalul derby-ului terminat 1-1. Alb-roşii rămân pe locul 15, cu opt puncte, dar au apărut noi griji în pentru "câini". Aceştia se tem de deteriorarea rapidă a gazonului de "acasă", iar Iuliu Mureşan a anunţat că a căutat soluţii. 

Iuliu Mureşan, despre posibila plecare a lui Dinamo din "Groapă": "Eu m-am gândit la mutare, dar nu ar fi bine"

Arena din centrul Bucureştiului a găzduit 11 meciuri oficiale şi 15 antrenamente, în aproximativ trei săptămâni, susţine oficialul alb-roşiilor. FC Dinamo, CS Dinamo, Academica Clinceni şi naţionalele under ale României au fost pe arenă, iar gazonul are de suferit. 

Iuliu Mureşan a vorbit despre porblema cu care se confruntă şi a anunţat că s-a gândit să mute echipa pe alt stadion. Sezonul rece ar putea înrăutăţi condiţiile pe care le-ar avea la dispoziţie Mircea Rednic şi echipa: "Gazonul, nu, nu e... Şi nici nu o să fie. E suprasolicitat gazonul. Pe lângă Dinamo, joacă şi Clinceni şi echipa din Liga 4, CS Dinamo. În 22 de zile, au fost 11 meciuri oficiale şi 15 antrenamente. S-au antrenat şi naţionalele under. E un teren suprasolicitat şi va fi mai rău. 

Eu m-am gândit la mutare, dar nu ar fi bine. Echipa trebuie să joace acasă, să construiască. Când vor veni ploile, nu ştiu dacă mai putem juca. E greu pentru Liga 1 şi pentru toţi jucătorii", a declarat oficialul dinamovist pentru Telekom Sport.  

Dinamo s-a interesat în privinţa stdionului de la Arcul de Triumf

Arcul de Triumf rămâne o arenă interzisă fotbalului, momentan. Doar rugby-ul a avut evenimente pe noul stadion, iar Iuliu Mureşan a primit răspunsul din partea administratorilor: "Ne-am informat, ne-am adresat în scris şi ni s-a spus că nu putem deocamdată, că nu e clară situaţia şi nu ştiu ce', a mai spus administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, pentru Telekom Sport.  

 

Afla mai multe despre: iuliu muresandinamostadion dinamo 

viewscnt
Articole similare