Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă la Botoşani! Ongenda l-a lăsat cu ochii în soare pe Valeriu Iftime. ”Nu mai răspunde la telefon”

Situaţie incredibilă la Botoşani! Ongenda l-a lăsat cu ochii în soare pe Valeriu Iftime. ”Nu mai răspunde la telefon”

Superliga

Comentarii

Hervin Ongenda rămâne în continuare un jucător capricios. După ce în urmă cu câteva zile fostul fotbalist de la PSG şi-a dat acordul pentru a sema cu FC Botoşani, mutarea este aproape să nu se mai realizeze, iar Valeriu Iftime îi bate obrazul.

Finanţatorul moldovenilor a dezvăluit că francezul nu a mai răspuns la telefon de două zile, iar acest ”joc” al lui Ongenda ar putea ascunde o ofertă mai bună decât cea venită din nordul Moldovei.

 Ongenda l-a lăsat cu ochii în soare pe Valeriu Iftime. ”Nu mai răspunde la telefon” 

”Credeaţi că am rezolvat-o cu Ongenda? ”Ei bine, nu ştim pe unde mai este Ogenda. Doar Dumnezeu ştie la ora asta pe unde oare este. Am discutat cu Ongenda, am negociat cu el, am bătut palma la salariu, dar stai că ne-a dispărut Ongenda şi de două zile nu mai dăm de el.

Stabilisem totul, îşi dăduse OK-ul să vină la Botoşani, îl pusesem în contact cu preşedintele clubului meu să i se ocupe de bilete, dar Ogenda nu îi mai răspunde la telefon. L-am sunat şi eu vineri de două ori, dar nici mie nu mi-a mai răspuns. E tare, nu? Eu cred că el are o altă ofertă, dar măcar să ne spună în faţă. Aşa, pare că ne-a pus pe lista de aşteptare. Eu îl vreau cu orice preţ la Botoşani, dar nu mai dăm de el”, a spus Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Ongenda a mai jucat pentru FC Botoşani între 2018 şi 2022, cu o scurtă aventură de nouă luni în Italia, la Chievo Verona, în 2020. În sezonul trecut a evoluat pentru Rapid, însă nu a reuşit să se impună în echipa antrenată la acea vreme de Adi Mutu şi a fost trecut pe linie moartă.

  • În vârstă de 28 de ani, Hervin Ongenda este cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: fc botoşaniongendaiftime 

viewscnt
Articole similare