Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă la Bucureşti! Selecţionerul Bosniei nu a avut translator la conferinţa de presă: ”Noi aveam dovada!”

Situaţie incredibilă la Bucureşti! Selecţionerul Bosniei nu a avut translator la conferinţa de presă: ”Noi aveam dovada!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa României va evolua, luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti, în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

La conferinţa de presă premergătoare partidei din Giuleşti, jurnaliştii români nu au putut înţelege ce spune selecţionerului Bosniei, Ivaylo Petev. 

Motivul pentru care s-a ajuns la această situaţie a fost translatorul. Omul angajat pentru a traduce declaraţiile bosniacilor a anunţat cu 30 de minute înainte de conferinţa de presă că nu mai poate ajunge, deoarece se simte rău. 

”Noi avem dovada că am închiriat translatorul, dar el nu a mai putut ajunge, ce să facem?”, a transmis un reprezentant al Federaţiei, potrivit GSP.

Cei din Bosnia nu au dorit să susţină conferinţa de presă în engleză şi au vorbit în limba maternă, fără ca declaraţiile să fie traduse. 

În ultima etapă din grupă, România întâlneşte liderul Bosnia şi are nevoie de un rezultat mai bun decât al Finlandei, care se deplasează în Muntenegru, pentru a nu retrograda în Liga C. 

În Liga B, Grupa 3, România este pe ultimul loc, cu 4 puncte obţinute în cinci meciuri. Lider este Bosnia, cu 11 puncte, pe locul doi este Muntenegru – 7 puncte şi pe trei se află Finlanda – 5 puncte.

Afla mai multe despre: echipa naţională-bosnia-giuleşti 

viewscnt
Articole similare