Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă la derby-ul FC Porto - Sporting! Un cartuş a fost găsit pe teren, iar directorul gazdelor i-ar fi furat portofelul preşedintelui oaspeţilor

Situaţie incredibilă la derby-ul FC Porto - Sporting! Un cartuş a fost găsit pe teren, iar directorul gazdelor i-ar fi furat portofelul preşedintelui oaspeţilor
Comentarii

Un scandal neobişnuit s-a întâmplat în Portugalia la derby-ul dintre FC Porto - Sporting, din etapa a 22-a, scor 2-2.

Un cartuş a fost găsit pe teren, iar directorul gazdelor i-ar fi furat portofelul preşedintelui oaspeţilor

La finalul primei reprize, un cartuş a fost găsit pe teren, chiar de fostul fundaş al lui Real Madrid, Pepe, potrivit publicaţiei Record. Jucătorul a mers direct la delegatul partidei şi i-a dat proiectilul. 

Totuşi, a mai existat un episod incredibil la această partidă. Directorul de media al lui FC Porto, Rui Cerqueira, i-ar fi furat portofelul şi telefonul lui Federico Varandas, preşedintele lui Sporting. Mai mult decât atât, el s-ar fi lăudat după meci cu gestul făcut, iar mai mulţi paznici l-ar fi înconjurat pe Varandas. 

Sporting a făcut o plângere şi i-a acuzat pe mai mulţi oficiali ai lui FC Porto, printre care şi pe vicepreşedintele Vitor Baia, dar şi pe antrenorul Sergio Conceicao. Oficialii lui Sporting au susţinut că fanii nu au fost lăsaţi să intre la meci. 

În timpul partidei, au fost eliminaţi 3 jucători, iar toţi au fost de la Sporting. În urma acestei partide, Porto a rămas liderul campionatului, cu 6 puncte peste urmăritoarele ei. 

 

Afla mai multe despre: porto-sporting-portugalia 

viewscnt
Articole similare