You are here:

Situaţie inedită pentru unul dintre cei mai cunoscuţi fani ai clubului AS Roma. Jurnalistul, identificat în mod eronat că ar fi atacatorul lui Donald Trump

Situaţie inedită pentru unul dintre cei mai cunoscuţi fani ai clubului AS Roma. Jurnalistul, identificat în mod eronat că ar fi atacatorul lui Donald Trump

Sporturi

Comentarii

Un jurnalist sportiv italian a anunţat că va lua măsuri legale, după ce a fost identificat în mod fals pe reţelele de socializare drept presupusul atacator în cazul tentativei de asasinat împotriva candidatului la preşedinţia SUA, Donald Trump.

Un mesaj distribuit pe scară largă pe platforma X anunţa: "Conform Departamentului de Poliţie din Butler, trăgătorul lui Trump a fost arestat la faţa locului şi a fost identificat drept Mark Violets, un membru Antifa".

Mesajul era însoţit de o fotografie a jurnalistului italian Marco Violi. Acesta este editorul romagiallorossa.it, un site al fanilor clubului italian de fotbal AS Roma.

FBI a anunţat, duminică dimineaţă, că l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, ca fiind "subiectul implicat" în împuşcăturile de sâmbătă.

"Neg categoric că sunt implicat în această situaţie", a scris Violi, care locuieşte la Roma, într-un story pe Instagram, afirmând că a fost trezit în mijlocul nopţii de notificările Instagram şi X legate de postare.

Violi a acuzat doi utilizatori italieni ai reţelei X că au răspândit informaţii false la adresa sa şi a declarat că se va prezenta luni la poliţie pentru a-i denunţa pe aceştia.

 

Afla mai multe despre: donald trump 

viewscnt
Articole similare