You are here:

Sloane Stephens şi Garbine Muguruza au comentat eliminarea prematurăm a Simonei Halep de la US Open

Sloane Stephens şi Garbine Muguruza au comentat eliminarea prematurăm a Simonei Halep de la US Open

Tenis

Comentarii

Sloane Stephens şi Garbine Muguruza au vorbit în cadrul unor conferiţe de presă despre eliminarea Simonei Halep de la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

Învinsă de Simona Halep în finala de la Roland Garros, Sloane Stephens a declarat la o conferinţa de presă că numărul unu WTA  a avut ghinion că a întâlnit o adverasară foarte puternică încă din primul tur.

"N-aş vrea să joc împotriva lui Kanepi în primul tur la un Grand Slam. A jucat foarte bine. Când joacă la turnee mari, întodeauna joacă uimitor. Simona a avut un meci foarte greu în primul tur", a spus Sloane Stephens la conferinţa de presă.

Cât despre motivul invocat de Simona Halep pentru eliminarea de la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, care afirma că are mari probleme în a se acomoda cu conditţile de la New York, o altă jucătoare din circuit, Garbine Muguruza, a precizat că ea preferă să stea mai mult în camera de hotel pe durata US Open.

"Acest oraş, fie îl placi, fie nu. E alb sau negru. Eu îmi petrec multe ore în camera de hotel, pentru a-mi păstra energia", a spus Garbine Muguruza.

Simona Halep, locul I WTA, a fost eliminată în primul tur al US Open, după ce a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de Kaia Kanepi din Estonia, locul 44 WTA. Anul trecut, Halep a pierdut tot în primul tur, cu 4-6, 6-4, 3-6, în faţa Mariei Şarapova.

Afla mai multe despre: wtasimona halep 

viewscnt
Articole similare