You are here:

Slovan Liberec, doar remiză în etapa a patra din Cehia. Mosquera a marcat golul echipei lui Hoftych

Slovan Liberec, doar remiză în etapa a patra din Cehia. Mosquera a marcat golul echipei lui Hoftych

FCSB

Comentarii

Viitoarea adversară a lui FCSB în preliminariile Europa League, Slovan Liberec a terminat la egalitate, 1-1 pe teren propriu cu Karvina.

N-a fost un meci reuşit pentru echipa lui Hoftych, care pare clar focusată pe duelul din preliminariile UEFA Europa League cu FCSB.

Karvina a avut mai multe ocazii de gol în acest duel, dar chiar şi-aşa, valoarea individuală a gazdelor putea decide meciul. Mosquera a marcat primul gol al partidei în minutul 55. A fost un gol care părea suficient pentru Slovan, doar că în prelungirile partidei, Eduardo Santos a adus egalarea pentru formaţia oaspete.

Liberec nu a câştigat duelul contra celor de la Karvina, dar viitoarea adversară a FCSB-ului a arătat mult echilibru, o organizare bună şi o forţă fizică de invidiat. Fără discuţie, pe echipa lui Toni Petrea o aşteaptă o partidă foarte dificilă.

Slovan a evoluat în formula: Nguyen - Koscelnik, Kacharaba, Chalus, Tijani, Mikula - Beran, Mara, Matousek - Mosquera, Rabusic.

Azerul Aliyar Aghayev va conduce la centru meciul FCSB - Slovan Liberec, programat, joi, de la ora 20.30, din turul trei preliminar al Europa League.

Aghayev va fi ajutat la cele două linii de Zeynal Zeynalov şi Akif Amirali. Rezervă va fi Orkhan Mammadov.

FCSB trebuie să treacă în turul trei preliminar de Slovan Liberec, iar apoi în play-off va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre APOEL (Cipru) şi Zrinjski (Bosnia şi Herţegovina).

Afla mai multe despre: liberec 

viewscnt
Articole similare