Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Snagovul devine lider în Liga 2 după o victorie dramatică. Ilfovenii câştigă în ultimul minut de prelungire

Snagovul devine lider în Liga 2 după o victorie dramatică. Ilfovenii câştigă în ultimul minut de prelungire

Liga 2

Comentarii

Sportul Snagov a urcat din nou pe primul loc în Liga 2, după ce a învin-o pe UTA în primul meci al etapei a opta. Dănălache a înscris în prelungiri golul victoriei gazdelor.

Sportul Snagov a reuşit un succes foarte norocos în faţa celor de la UTA. S-a impus în prelungiri după ce veteranul Dănălache a transformat un penalty de trei puncte. A fost golul de 2-1, reuşită venită după ce oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 m la 1-1.

Gazdele au deschis scorul în minutul 61 prin Darius Buia, dar avantajul lor a durat doar cinci minute, până la golul lui Ciprian Rus. Apoi portarul Iacob a salvat penaltyul bătut de Alex Pop şi Snagovul a avut astfel şansa să câştige partida. 

Echipa antrenată de Laszlo Balint are 20 de puncte şi până în week-end va fi lider al clasamentului. Dacă ar fi trumfat, UTA ar fi egalat la puncte Petrolul aflată pe locul trei în clasament în acest moment. În urma înfrângerii arădenii sunt pe poziţia a şaptea.

 


Cinci victorii în şapte etape are Sportul Snagov, formaţie care ocupă poziţia secundă în clasament cu 17 puncte, la o lungime de undă de liderul Academica Clinceni. UTA ocupă locul 7, cu patru victorii şi o remiză în primele şapte runde ale sezonului.

UTA vinde după o înfrângere pe teren propriu contra liderului, în timp ce Sportul Snagov s-a impus în deplasarea de la Poli. Sportul îi va avea în teren pe Cătălin Hlistei (24 de ani) şi Darius Buia (24 de ani), fotbalişti care au îmbrăcat tricoul ”Batrânei Doamne” din Arad şi care etapa trecută au fost decisivi pentru formaţia din Ghermăneşti.

Şi antrenorul Laszlo Balint a evoluat pentru UTA în perioada 2006-2007 în 29 de meciuri.  

FC Snagov, UTA Arad, Liga 2, Live video,

LIVE VIDEO | Sportul Snagov - UTA e în direct pe TelekomSport.ro, de la 17:00 Aici vezi meciurile din Liga 2 şi transmisiuni live din celelalte competiţii deţinute de Telekom Sport

Posted by TelekomSport.ro on Thursday, September 20, 2018

 

Afla mai multe despre: sportul snagovutaliga 2 

viewscnt
Articole similare