Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soarta lui Vlad Chiricheş decisă de Carlo Ancelotti: românul pleacă de la Napoli!

Soarta lui Vlad Chiricheş decisă de Carlo Ancelotti: românul pleacă de la Napoli!
Comentarii

Napoli va renunţa la internaţionalul român Vlad Chiricheş şi va încerca să-l transfere pe Angelo Ogbonna de la West Ham United, fotbalist pentru care oficialii napoletani ar fi deschis deja discuţiile, la cererea expresă a tehnicianului Carlo Ancelotti.

Radio CRC susţine că noul antrenor al napoletanilor, Carlo Ancelotti este nemulţumit de variantele de rezervă pe care le are în lot pentru a asigura concurenţa fundaşilor centrali titulari, Kalidou Koulibaly şi Raul Albiol. Informaţia este confirmată şi de cei de la Mediaset, care anunţă că nici Chiricheş si nici Tonelli nu fac parte din planurile de viitor ale noului antrenor de pe San Paolo.

"Nici Chiricheş si nici Tonelli nu-l conving pe Ancelotti, astfel că Napoli caută soluţii. Jucătorul pe care îl doreşte Carletto pare să fie Angelo Ogbonna de la West Ham United" , anunta Mediaset.

Iar şansele ca mutarea să se realizeze sunt destul de mari, confirmă si NapoliSport, care subliniază apropierea dintre antrenor şi agentul fotbalistului ajuns la 30 de ani şi care a mai evoluat în Italia pentru Torino, Crotone şi Juventus. O altă ţintă pentru napoletani ar fi Sime Vrsaljko de la Atletico Madrid.

Vlad Chiricheş este sub contract cu Napoli până în 2022, dar în sezonul trecut a bifat doar 9 prezenţe în tricoul napoletanilor, dintre care 7 în Serie A. Cota sa de piaţă a scăzut dramatic până la 5 milioane de euro, însă conform italienilor, internaţionalul român nu duce lipsă de oferte. El ar putea ramâne în Italia, unde este dorit de câteva formaţii din a doua jumătate a clasamentului. 

Afla mai multe despre: chirichesancelottiatletico madrid 

viewscnt
Articole similare