You are here:

”Soarta te răsplăteşte”. ”Zidul” Florin Niţă, lăudat în direct înainte de meciul cu Olanda: ”Străluceşte pe final de carieră” | EXCLUSIV

”Soarta te răsplăteşte”. ”Zidul” Florin Niţă, lăudat în direct înainte de meciul cu Olanda: ”Străluceşte pe final de carieră” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Florin Niţă a fost titular în toate partidele din grupă şi a fost, de asemenea, unul dintre remarcaţii României la turneul final, având intervenţii deosebite contra fiecărui adversar

”Niţă străluceşte pe final de carieră”

România va juca în optimile de finală ale EURO 2024 cu Olanda. Tricolorii au încheiat Grupa E pe primul loc, în timp ce batavii au terminat pe locul 3 în Grupa D.

Niţă a fost titular în toate cele trei meciuri din grupă la EURO, a avut prestaţii fantastice, fiind considerat de mulţi oameni din fenomenul fotbalistic cel mai bun jucător al României până la acest turneu final.

Portarul României a fost lăudat, în direct, la Orange Sport înainte de meciul cu Olanda.

Bogdan Cosmescu: ”Este o poveste de succes din sport, să porneşti dintr-o zona în care mai degrabă te duci spre infracţionalitate, să munceşti la 12-13 ani.

Silviu Tudor Samuilă: Şi conjunctura asta, soarta într-un fel de răsplăteşte când eşti un om extraodinar. Dacă Moldovan rămânea la Rapid, nu cred că apărea el. Era în lot dar nu e acelaşi lucru, acum să străluceşti pe final de carieră, să primeşti o răsplată, mi se pare nemaipomenit”.

Niţă, înainte de meciul cu Olanda

Florin Niţă (36 ani) a prefaţat duelul cu Olanda. Portarul român, care a avut evoluţii apreciate la EURO 2024, este pregătit de orice scenariu în duelul ”de foc”, chiar şi de ”loteria penalty-urilor”.

”Ca şi celelalte meciuri, şi acesta e destul de greu, dar dacă vom respecta ce ne transmite Mister şi vom lua deciziile bune, sper să obţinem un rezultat bun. Trebuie să fim ca un zid galben, să fim uniţi. Dacă facem asta, vom reuşi.

Olanda are jucători buni, care joacă în campionatele tari. Asta e o forţă pe care nu cred că putem s-o egalăm, dar prin forţa grupului putem depăşi această diferenţă.

Sunt pregătit de penalty-uri, dar nu vreau să ajungem acolo. Vreau să câştigăm în 90 de minute. Şi am încredere în echipă.”, a declarat Florin Niţă, în cadrul conferinţei de presă. 

Afla mai multe despre: florin niţănaţionala românieieuro 

viewscnt
Articole similare