You are here:

ŞOC! Albion Rrahmani este dorit de o echipă ce va juca în Champions League! Surpriza sezonului trecut a pus ochii pe atacantul Rapidului

ŞOC! Albion Rrahmani este dorit de o echipă ce va juca în Champions League! Surpriza sezonului trecut a pus ochii pe atacantul Rapidului

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) a fost cel mai bun jucător al Rapidului în sezonul trecut, iar prestaţiile sale nu au trecut neobservate.

În ultimele luni, mai multe publicaţii din străinătate au scris despre interesul unor cluburi puternice, precum Benfica, Rangers sau Aston Villa pentru Albion Rrahmani, însă plecarea kosovarului nu s-a concretizat.

Dan Şucu, finanţatorul Rapidului, a păstrat de fiecare dată misterul în ceea ce priveşte viitorul fostului atacant de la Ballkani, care s-a pregătit alături de Rapid în cantonamentul din Slovenia, programat înaintea startului de sezon din Superliga.

Cel mai probabil, golgheterul alb-vişiniilor îşi va lămuri situaţia pe 10 iulie, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu UTA din prima etapă.

BREAKING | Dan Şucu poate da lovitura! Rrahmani, dorit insistent de o echipă ce va juca în Champions League

Bologna se pregăteşte de noul sezon, ce va fi cu adevărat infernal pentru gruparea rossoblu. Gruparea din Emilia-Romagna va juca în Liga Campionilor, după ce a terminat pe locul cinci în Serie A.

Echipa antrenată de Vincenzo Italiano va suferi numeroase modificări la nivelul lotului, odată cu plecările lui Zirkzee la Manchester United şi Riccardo Calafiori la Arsenal, iar posibilele ţinte sunt Albion Rrahmani, pentru postul de vârf, şi Mats Hummels, pentru centrul apărării.

Despre interesul Bolognei pentru Albion Rrahmani a scris presa din Kosovo.

”Conducerea Bolognei a început să caute un atacant care să-l înlocuiască pe Zirkzee, iar pe listă se află vârful Albion Rrahmani, cel care reprezintă naţionala din Kosovo şi care aparţine de Rapid Bucureşti, din România.

Benfica şi Werder Bremen sunt printre echipele care l-au monitorizat de ceva vreme, dar Bologna îl place şi ea pe Albion Rrahamani.

Potrivit informaţiilor venite din presa italiană, duo-ul Sartori-Di Vaio este interesat de talentatul golgheter, pentru care Bologna ar fi destinaţia perfectă”, au notat kosovarii de la gazetaexpress.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidsuperligarrahmani 

viewscnt
Articole similare