You are here:

Şoc! Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti a fost radiată de instanţa, care le-a dat dreptate lui AFC Rapid şi Progresul

Şoc! Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti a fost radiată de instanţa, care le-a dat dreptate lui AFC Rapid şi Progresulgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti a fost radiată în instanţă, decizia definitivă fiind luată pe 26 septembrie.

AFC Rapid şi Progresul Bucureşti erau cele două cluburi care se judecau cu AMFB, instituţie ce administrează competiţiile de fotbal amator şi juvenil din capitală.

Cutremur în fotbalul din Bucureşti! AMFB a fost dizolvată după ce a pierdut războiul cu Rapid şi Progresul

„Soluţia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că admite cererea principală formulată de petenta ASOCIAŢIA FOTBAL CLUB RAPID BUCUREŞTI, precum şi cererea accesorie formulată în favoarea acestei părţi de către Asociaţia Fotbal Club Progresul Bucureşti, aceasta din urmă fiind utilă admiterii cererii principale. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de intervenţie accesorie formulată de către Fotbal Club Rapid 1923 SA în favoarea intimatei.

Dispune radierea intimatei Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti din Registrul asociaţiilor ţinut la instanţă. Numeşte în calitate de lichidator al intimatei pe CAPITAL EXPERT IPURL. Ia act că apelanta nu a solicitat cheltuieli de judecată în apel. Pronunţată astăzi, 26.09.2024, prin punerea la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei tribunalului”, se arată în decizia instanţei.

Preşedintele Progresului îşi continuă războiul cu AMFB: ”Vom solicita despăgubiri imense!”

„Nu e cutremur, e mai mult de atât, e un tsunami! Este o decizie definitivă, în apel. Acum a fost apel! Decizia este definitivă, este numit deja lichidatorul, iar Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti nu mai poate să organizeze nimic din momentul acesta! Totul e în aer (n.r. competiţiile aflate sub egida AMFB).

Ei se aşteptau să fie dizolvaţi şi, din ce ştiu ei, încearcă să formeze o altă asociaţie în paralel, ceva imposibil de făcut, conform legii!

Problema lor e alta. Ei să nu se gândească vreo secundă că Rapid şi Progresul Bucureşti nu le vor cere răspunderea tuturor celor din AMFB. Există acţiune de răspundere delictuală, în care îşi vor vinde casele ca să plătească, după părerea mea.

Vom solicita despăgubiri imense! Gândiţi-vă că bugetul AMFB-ului din ultimii ani sare mult de două milioane de euro”, a declarat Tudor Iacov, pentru GSP.

Afla mai multe despre: fotbal intern 

viewscnt
Articole similare