You are here:

ŞOC în Cupa României! Corvinul şi ”U” Cluj, eliminate încă din play-off. Dezastru pentru câştigătoarea şi semifinalista din sezonul trecut

ŞOC în Cupa României! Corvinul şi ”U” Cluj, eliminate încă din play-off. Dezastru pentru câştigătoarea şi semifinalista din sezonul trecut

Cupa României

Comentarii

Universitatea Cluj şi Corvinul Hunedoara au părăsit Cupa României încă din play-off-ul competiţiei.

Liderul din Superliga, învins în Cupa României de o nou-promovată în Liga 2! Corvinul, de nerecunoscut

”Studenţii” lui Neluţu Sabău s-au prezentat cu o echipă experimentală la Buzău, pentru confruntarea cu divizionarea secundă, Metalul, iar gruparea din Crâng a dat o replică solidă şi s-a impus cu 1-0.

După o primă repriză dominată categoric de buzoieni, Matei Constantinescu a reuşit să deschidă scorul în minutul 64, iar până la final nu s-a mai marcat niciun gol.

Astfel, ”U” Cluj a fost eliminată din Cupă, deşi în sezonul trecut a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost eliminată de Oţelul Galaţi. Pentru ”Şepcile roşii” este prima înfrângere din acest sezon competiţional, după şapte jocuri consecutive în Superliga fără eşec.

La Mioveni, Corvinul Hunedoara s-a prezentat cu cea mai bună echipă pentru duelul cu FC Argeş, însă piteştenii au deschis scorul repede, după doar patru minute, prin Mihai Roman.

Trupa lui Nicolae Dică a mai lovit o dată, chiar la ultima fază a primei reprize, prin Buhăcianu, iar în repriza a doua nu s-a mai marcat. 

Corvinul, deţinătoarea trofeului, a ieşit din Cupă României şi rămâne practic fără obiectiv în acest sezon, după ce recent a primit vestea că nu are drept de promovare în Superliga.

De asemenea, Slobozia, formaţie ce evoluează în prima ligă, a fost învinsă de Csikszedera la Miercurea Ciuc, scor 0-1.

 

Afla mai multe despre: u clujcorvinulflorin maximcupa româniei 

viewscnt
Articole similare