Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în fotbalul românesc. Dinamo transferă de la FCSB pentru a se salva de la retrogradare

ŞOC în fotbalul românesc. Dinamo transferă de la FCSB pentru a se salva de la retrogradare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo pregăteşte o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, ţintind chiar spre rivala FCSB.

ŞOC în fotbalul românesc. Dinamo vrea să transfere de la FCSB pentru a se salva de la retrogradare

Concret, formaţia din Ştefan cel Mare vrea să-l transfere pe Damjan Djokovic. Mijlocaşul croat de la FCSB nu l-a impresionat pe Gigi Becali până acum, motiv pentru care patronul vicecampionilor ar fi dispus să-l lase să plece. De cealaltă parte, Dinamo are mare nevoie de întăriri pentru a se salva de la retrogradare.

Mai mult decât atât, Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, este croat, astfel că un transfer al lui Djokovic nu ar fi surprinzător. Dinamoviştii vor să realizeze mutarea în iarnă, anunţă Prosport, dată fiind situaţia disperată din clasament.

După 19 etape desfăşurate din actualul sezon al Superligii, Dinamo ocupă locul 15, cu numai 10 puncte şi 2 victorii.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, potrivit Transfermarkt

Dioszegi a ”dat din casă”. Ce spune despre oferta lui Dinamo pentru Ciobotariu: ”Am vorbit personal cu el”

Liviu Ciobotariu a intrat pe lista oficialilor de la Dinamo după plecarea lui Ovidiu Burcă, dar antrenorul nu a luat în calcul interesul câinilor. Informaţia a fost, din nou, confirmată de Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, fosta echipă a lui Ciobotariu. 

De asemenea, Dioszegi are doar cuvinte de laudă pentru Ciobotariu, dar şi despre cel care l-a înlocuit: Bernt Storck. 

”(n.r. despre Bernt Storck) Cred că s-a schimbat puţin mentalitatea jucătorilor şi disciplina în vestiar. El a venit cu o mentalitate nemţească şi jucătorilor să spun că puţin le e teamă şi cred că tot ce cere jucătorii respectă. 

Nu putem să spunem aşa că există antrenori străini şi români. El are un trecut foarte bun, a antrenat nişte echipe mari, a venit cu o filosofie nouă şi jucătorii trebuie să ofere sfatul lui. 

Da, Ciobi a fost foarte ok. N-am mai vorbit cu el, dar îi ţin pumnii. Chiar dacă l-am pierdut ca antrenor şi cred că vom rămâne. Îl voi suna şi voi vorbi, pentru că este un om deosebit”, a dezvăluit Dioszegi pentru Orange Sport. 

Dioszegi a dezvăluit, acum câteva săptămâni, pentru Orangesport.ro că Ciobotariu nu va negocia cu Dinamo: ”Am vorbit personal cu el şi e genul de antrenor care spune lucrurilor pe nume şi se ţine de cuvânt când spune ceva. Nu ştiu dacă are oferte. Dacă are ceva oferte îmi va spune ca între prieteni”.

Afla mai multe despre: dinamofcsbdamjan djokovic 

viewscnt
Articole similare