Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc în fotbalul românesc! Un club de tradiţie renaşte sub conducere italiană: „Avem capacitatea de a ne adapta!”

Şoc în fotbalul românesc! Un club de tradiţie renaşte sub conducere italiană: „Avem capacitatea de a ne adapta!”

Liga 2

Comentarii

Ceahlăul Piatra Neamţ intră într-o nouă eră sub conducerea italiană, iar perspectivele sunt promiţătoare pentru fanii de sub Pietricica.

Un club de tradiţie din fotbalul românesc renaşte! Investitori italieni sunt anunţati la club

După un sezon modest în Liga 2, unde clubul din Piatra Neamţ nu a reuşit să intre în play-off, se anunţă vremuri bune pentru moldoveni. Marco Veronese, un antrenor italian, a fost numit în funcţie la Ceahlăul, iar mutarea a fost pusă la cale de investitori italieni, care vor să transforme echipa într-una de mare valoare în fotbalul românesc, anunţă gsp.ro.

Marco Veronsese, tehnicianul nemţenilor, a făcut primele declaraţii pentru site-ul clubului şi dă asigurări că situaţia se va îmbunătăţi. Ca antrenor, italianul are o experienţă ca secund pe banca naţionalei din Albania, dar şi la echipe importante precum Alaves sau Cremonese, dar tot din postura de antrenor secund.

„Am urmărit multe meciuri ale echipei Ceahlăul din sezonul precedent. Am remarcat că Liga 2 este un campionat alcătuit din echipei bune, că se practică un joc fizic, dar şi că sunt jucători cu calitate.

Consider că sunt un antrenor care are capacitatea de a se adapta şi-mi doresc ca echipa să transmită o energie pozitivă către suporteri pentru ca cei din tribună să ne sprijine mereu.

Suporterii trebuie să vadă că echipa se sacrifică pentru fiecare minge, că joacă bine, că îşi creează ocazii şi că marchează”, a declarat Marco Veronese pentru site-ul oficial al Ceahlăului, după numirea sa.

Afla mai multe despre: ceahlaulliga 2fotbal romanesc 

viewscnt
Articole similare