Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga 1. Starul lui Becali, în prima ligă din Franţa! FCSB cere o avere pentru transfer

ŞOC în Liga 1. Starul lui Becali, în prima ligă din Franţa! FCSB cere o avere pentru transfer

FCSB

Comentarii

FCSB ar putea da o mare lovitură în următoarea perioadă de transferuri.

ŞOC la FCSB: Starul echipei este dorit în prima ligă din Franţa! Becali cere o AVERE pentru transfer

Siyabonga Ngezana, fundaşul central de la FCSB, ar putea prinde transferul carierei: O mutare în Ligue 1, prima ligă din Franţa. Stopper-ul sud-african a fost adus de vicecampioana României vara trecută, iar Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că este impresionat de serviciile fundaşului.

Iată că nu doar patronul FCSB-ului a remarcat calităţile fotbalistului, ci şi scouterii din Franţa. Conform presei sud-africane, fundaşul liderului din Superligă este monitorizat de mai multe cluburi importante din Ligue 1, iar un transfer s-ar putea realiza chiar în această iarnă.

Sursa precizează că Becali nu ar renunţa la Ngezana decât pentru 7 milioane de euro! O sumă foarte importantă, dar care i-ar putea face fericiţi şi pe cei de la Kaizer Chiefs, clubul care l-a format pe fundaşul sud-african. Dacă mutarea se va realiza, atunci fosta echipă a lui Ngezana va primi 700.000 de euro, având un procent de 10% dintr-un viitor transfer, aşa cum a fost înţelegerea cu FCSB.

Gigi Becali ştie cine o putea salva pe FCSB în duelul cu Oţelul: „Dacă era el pe teren, noi am fi câştigat meciul!”

FCSB a fost învinsă clar de Oţelul Galaţi pe Arena Naţională din Bucureşti, scor 0-2.

GIgi Becali nu a fost deloc mulţumit de jocul echipei sale, dar a găsit şi o explicaţie. Patronul FCSB-ului consideră că absenţa lui Alex Băluţă a contat enorm în meciul cu moldovenii.

„Dacă era Băluţă, noi câştigam meciul aseară. Băluţă din entuziasmul lui, chiar dacă dormi pe teren, te obligă şi pe tine să te scoli. El are viaţă mare în el, bărbăţie cât e de mic. Păi ăla vine la primit, are bărbăţie.

Nu se ascunde de joc. Vine la primit, chiar dacă o pierde, nu contează. Vrea să joace fotbal. Ăla joacă fotbal, e fotbalist. Păi tu te numeşti fotbalist de iei câteva mii de euro pe lună şi te ascunzi după adversar.

Păi tu nu eşti fotbalist. Eu îl asemăn chiar cu Coman la importanţă. Coman driblează, Băluţă aleargă, face, drege şi e eficient. Cu el câştigam meciul aseară”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbsiyabonga ngezanatransfergigi becalifranta 

viewscnt
Articole similare