Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc în Superligă. Preşedintele a renunţat la proiect înainte de noul sezon: „Prea multe pretenţii!”

Şoc în Superligă. Preşedintele a renunţat la proiect înainte de noul sezon: „Prea multe pretenţii!”

Superliga

Comentarii

Cristian Bălaşa nu mai este preşedintele celor de la Gloria Buzău. Conducătorul şi-a dat demisia la o săptămână după ce a fost numit în funcţie.

Preşedintele clubului din Superligă a demisionat! Anunţul făcut de oficialul echipei

După promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, Gloria Buzău a căutat profesionişti în poziţiile de conducere pentru a reuşi să facă faţă în Superligă. În acest sens, Cristian Bălaşa, fost conducător la Concordia Chiajna, a fost numit în funcţia de preşedinte. Înţelegerea nu a durat însă mult.

Vestea despărţirii a fost făcută publică de Cristian Ceauşel, vicepreşedintele Consiliului Director al grupării din Crâng. Acesta a mărturisit că Bălaşa a plecat din cauza faptului că pretenţiile sale nu puteau fi respectate.

„Probabil că pretenţiile au fost mult prea mari. Aşteptările domnului Bălaşa au fost cu totul şi cu totul altele. Una peste alta, ăsta este adevărul crunt, dur, dar suntem obişnuiţi cu noutăţile, aşa că vom trece şi peste această problemă care a apărut pe nepusă masă.

Totul a fost mai mult decât amiabil, părţile s-au înţeles fără niciun fel de problemă. Nu a existat niciun scandal, niciun conflict, absolut nimic care să prevadă decizia cu care domnul Bălaşa a sosit luni dimineaţa la Buzău.

Posturile care sunt obligatorii în organigramă sunt ocupate în momentul de faţă, pentru că au fost obligatorii pentru obţinerea licenţei de Liga 1. Nu e niciun impediment faptul că nu avem un preşedinte executiv în clipa de faţă la club.

Avem un vicepreşedinte executiv, în persoana domnului Mocanu Antonel. Îşi face foarte bine treaba şi a preluat din nou prerogativele preşedintelui executiv”, a spus Cristian Ceauşel, potrivit Campus TV.

Afla mai multe despre: gloria buzaudemisiesuperliga 

viewscnt
Articole similare