Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la Astra! Vedeta echipei a anunţat că i s-a terminat contractul: "Pot să nu mai vin, stau acasă. Nu ne-am înţeles!"

ŞOC la Astra! Vedeta echipei a anunţat că i s-a terminat contractul: "Pot să nu mai vin, stau acasă. Nu ne-am înţeles!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra - Gaz Metan s-a terminat 0-0, iar la finalul meciului giurgiuvenii lui Ioan Niculae au primit o veste proastă. Lui Gabi Tamaş (36 de ani) i-a expirat contractul şi, la flash-interviu, fundaşul central nu a părut dispus să mai rămână în continuare la echipă.

Gabi Tamaş: "Mi s-a terminat contractul. A fost ultima zi!"

La finalul partidei de la Giurgiu, Gabi Tamaş a vorbit despre situaţia contractuală. Fundaşul a spus că 15 iunie a fost ultima sa zi de contract la Astra, iar de mâine poate sta acasă, dacă nu bate palma cu conducerea de lângă Dunăre.

"Ne-a fost dor de fotbal, după trei luni în casă, o lună în cantonament. A fost bine. Păcat, pentru noi, că puteam fi pe locul doi acum. Sincer, nu mi-a fost frică (n.r. - de COVID-19). Nişte chestii care nu se leagă de mine, de echipă. Se leagă de preşedinte, de patron. Trebuie să îi întrebaţi pe ei.

Nu ştiu, că n-am contract. Mie mi s-a terminat contractul azi. Pot să nu mai vin, pot să stau acasă. Au fost câteva discuţii, nu s-au concretizat încă. Dacă se vor concretizat, ok, dacă nu... Asta e, viaţa merge înainte. Dacă se va semna contractul, se va semna pe două luni, nu pe un an. Nu ne-am înţeles", a spus Gabi Tamaş, la flash-interviu, după Astra - Gaz Metan 0-0.



În aceeaşi situaţie, la Astra, este şi antrenorul Bogdan Andone. Acesta nu a stat pe banca tehnică la partida contra lui Gaz Metan din cauză că îi expiră actualul contract cu Astra marţi, 16 iunie.

Afla mai multe despre: gabi tamasastracontract 

viewscnt
Articole similare