adplus-dvertising
You are here:

Şoc la Rapid: "Patronul vrea să se retragă". Lovitură în plin pentru rapidişti înainte de promovare. Ce s-a întâmplat

Şoc la Rapid: "Patronul vrea să se retragă". Lovitură în plin pentru rapidişti înainte de promovare. Ce s-a întâmplatgalerie foto

Rapid

Comentarii

Dumitru Tudor, unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, susţine că patronul Rapidului, Victor Angelescu, s-ar putea retrage. Agentul susţine că finanţatorul ar fi fost susţinut financiar la clubul giuleştean de fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache.

Dumitru Tudor susţine că s-ar putea produce o schimbare la Rapid

  • Sectorul 1 a fost câştigat de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%, Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%, în urma alegerilor locale. 

"Dragii mei rapidişti, din surse sigure, aşa-zisul patron al Rapidului a dat sfoară în ţară că vrea să se retragă. Acum mult timp am scris că acest băiat este băgat în faţă de alţii. Adevăratul patron a fost primarul Tudorache, care a ţinut Rapidul prin sponsorizări şi cu banii din primărie. Dar dacă nu a câştigat alegerile, omul nu mai are posibilităţi şi asa zisul patron a intrat în panică, pentru că trebuie bani la un club de talia Rapidului. E foarte, foarte greu în această situaţie să vină cineva să bage bani la Rapid", a transmis, pe Facebook, Dumitru Tudor. 

Victor Angelescu este director pe Europa al companiei cehe APS Holding, specializată pe investiţii, recuperare de credite neperformante, imobiliare.

Clotilde Armand, despre Rapid Bucureşti: "Dacă Rapid prestează servicii, va fi plătit"

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a vorbit despre condiţiile în care Rapid va mai fi finanţată de la bugetul instituţiei:

"Dacă Rapid prestează servicii pentru primărie, adică antrenament pentru copiii sectorului, va fi plătit. Win-win. Doar dacă prestează servicii pentru comunitate.", a declarat Clotilde Armand, pentru Ziare.com.

Rapid a promovat până în Liga 2, dar în sezonul trecut a ratat Liga 1, în urma unui play-off. În acest sezon, Rapid se află pe locul patru, cu 13 puncte, cu patru mai putine decât liderul FC U Craiova. 

viewscnt
Articole similare