Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc la un club din Liga 2! Preşedintele vrea să le blocheze salariile jucătorilor. ”Joacă mai bine pe burta goală când sunt ameninţaţi”

Şoc la un club din Liga 2! Preşedintele vrea să le blocheze salariile jucătorilor. ”Joacă mai bine pe burta goală când sunt ameninţaţi”

Liga 2

Comentarii

Contactul cu Liga 2 a fost destul de dur pentru nou-promovata CSM Alexandria. Teleormănenii au doar opt puncte după 13 etape şi par condamndaţi să revină în Liga 3, după doar un sezon în ”B”.

Bogdan Ciobanu, preşedintele clubului, a tras un semnal de alarmă şi a declarat că se gândeşte să le ”îngheţe banii” jucătorilor, până când aceştia nu vor lega o serie pozitivă. Oficialul teleormănean a dat exemplul Reşiţei, care a legat două victorii consecutive (5-1 cu Metaloglobus şi 3-1 cu Unirea Dej), după ce preşedintele, Cristian Bobar, le-a impus jucătorilor echipei Valea Domanului să lege patru victorii din patru, după eşecul drastic de la Târgovişte (1-4).

Jucătorii Alexandriei, în pericol de a avea salariile blocate. ”Altfel joacă atunci când sunt ameninţaţi”

”Nu ne gândeam la începutul campionatului că vom avea un aşa parcurs, dar speranţa moare ultima. Sper ca până la final să fim unde ne-am propus, să rămânem în Liga 2. Am văzut că avem un atac nu prea bun, dar la fiecare meci ocaziile pe care le-am avut puteau fi transformate în goluri. Echipa poate mai mult decât a arătat şi finalul de an va aduce puncte vitale pentru salvare.

E foarte greu şi să facem deplasări, pentru că nu jucăm acasă, dar spun cu mâna pe inimă că şi la Turnu Măgurele avem suporteri şi tot ce ne trebuie. Până acum am fost cu iniţiativa, cu ratările, iar alţii cu golurile.

Trebuie să aducem puncte din ultimele două meciuri din acest an, va conta mult în economia play-out-ului. Dar, la acest moment începem să ne repoziţionăm în campionat, să motivăm jucătorii. Am văzut că anumiţi conducători au pus ochii pe jucători (n.r. – se referă la situaţia de la CSM Reşiţa), le-au blocat salariile, iar lucrul acesta a mers.

Poate trebuie să facem şi noi asta, pentru că suntem cu salariile la zi. Văd că jucătorii joacă mai bine pe «burta goală», când sunt ameninţaţi”, a spus Bogdan Ciobanu pentru Sport Total FM.

În următoarea etapă, Alexandria se va deplasa la Reşiţa. Deşi situaţia din campionat nu este roz, teleormănenii au şansa de a se califica în sferturi, dacă o vor învinge pe Steaua în utlima etapă a grupelor.

Afla mai multe despre: alexandriabogdan ciobanu 

viewscnt
Articole similare