Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc la Universitatea Craiova! Andrei Ivan ar putea pleca din Bănie. Unde s-ar putea transfera atacantul lui Mihai Rotaru

Şoc la Universitatea Craiova! Andrei Ivan ar putea pleca din Bănie. Unde s-ar putea transfera atacantul lui Mihai Rotaru

Superliga

Comentarii

Andrei Ivan (27 de ani) ar putea pleca de la Universitatea Craiova în această vară.

Universitatea Craiova ar salva un sezon modest, în cazul în care va câştiga finala barajului pentru participarea în Conference League, pe teren propriu, contra Universităţii Cluj. Oltenii au terminat în Superliga pe locul trei, după un sezon regular sub aşteptări.

Andrei Ivan, pe picior de plecare de la Craiova. Ofertă de 3.000.000 de euro pentru fostul golgheter din Bănie

Evoluţiile lui Andrei Ivan au fost oscilante în acest sezon. Atacantul Craiovei a început bine stagiunea, însă a avut o perioadă dezastruoasă de opt luni, în care nu s-a lipit la gol.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Cu toate acestea, Andrei Ivan a înregistrat o creştere importantă de formă de la venirea lui Costel Gâlcă. În ultima lună, vârful din Bănie a înscris patru goluri şi a fost unul dintre cei mai buni oameni din echipa lui Mihai Rotaru.

Cu şanse minime de ajunge la EURO 2024, Ivan a declarat că îşi doreşte să plece de la Craiova, iar meciul cu ”U” Cluj ar putea fi ultimul în tricoul alb-albastru. Conform ProSport, o echipă din Arabia Saudită este pregătită să ofere 3.000.000 de euro în schimbul fostului atacant de la Krasnodar.

Sursa citată susţine că o treime din aceşti bani ar urma să intre în conturile lui Krasnodar, conform unui protocol stabilite între ruşi şi Universitatea Craiova în urmă cu patru ani,

”Nu cred că se pune problema de echipa naţională, nu trebuie să vorbesc, când voi merita voi fi şi eu acolo. Dacă domnul Edi vrea să mă ia, nu am nimic de spus.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Nu am avut un sezon aşa bun, ultimele şase-şapte meciuri am jucat bine. Eu i-aş trimite pe toţi (n.r. la EURO 2024), dar vom vedea cine va fi. Mai am trei ani contract. (N.r. Ai vrea să pleci?) Da, oriunde”, a spus Andrei Ivan, înaintea ce Universitatea Craiova - Universitatea Cluj.

Andrei Ivan este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiovaandrei ivan 

viewscnt
Articole similare