Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc! O echipă din Superliga se poate destrăma: ”Nu ştiu dacă jucătorii vor să se salveze”

Şoc! O echipă din Superliga se poate destrăma: ”Nu ştiu dacă jucătorii vor să se salveze”

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 este marea dezamăgire a acestui sezon din Superliga. Oltenii au remizat pe terenul lui FC Voluntari (0-0), într-un meci în care trupa lui Adrian Mititelu a evoluat cu un om în plus peste o oră.

Formaţia din Bănie a bifat al 12-lea joc consecutiv fără victorie în toate competiţiile şi este echipa din România cu cel mai slab parcurs în 2024. Elevii lui Eugen Trică au o singură victorie în acest an, contra lui Dinamo, partidă disputată la începutul lunii februarie.

Înaintea partidei dintre FC Botoşani şi Dinamo, FCU Craiova 1948 ocupa penultimul loc, cu 19 puncte, o lungime de prima poziţie de deasupra liniei, ocupată de Dinamo.

FCU Craiova 1948, în pericol să o ia de la zero în Liga 2?

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu a susţinut că, din sursele sale, mulţi dintre jucătorii lui FCU Craiova 1948 nu şi-ar da în totalitate interesul pentru a salva echipa de la retrogradare, datorită unor clauze stabilite în contracte.

Astfel, în cazul în care trupa lui Adrian Mititelu ar retrograda în divizia secundă, o bună parte din fotbaliştii din echipa de acum se vor despărţi automat de gruparea din Bănie.

”Nu ştiu dacă cei de la FCU Craiova 1948 (n.r. jucătorii) vor să se salveze. Am înţeles că unii au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează, că au clauze, ca şi în Serie A! În Italia, multe echipe pierd jucătorii dacă retrogradează.

Nu ştiu dacă ei vor să retrogradeze, dar nu se implică suficient”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Bogdan Cosmescu ştie decizia radicală luată de Mititelu care a dus la dezastrul lui FCU Craiova

Bogdan Cosmescu a analizat parcursul lui FCU Craiova 1948 şi a susţinut că marea greşeală făcută de Adrian Mititelu a fost demiterea lui Giovanni Costantino, decizie luată de finanţator la finalul lunii februarie.

Tehnicianul italian s-a despărţit de gruparea olteană după cinci jocuri consecutive fără victorie în campionat, parcurs ce a dus la ratarea play-off-ului. După Costantino, Mititelu l-a instalat pe banca tehnică pe Nicolo Napoli, fără ca mutarea să aducă rezultate notabile.

După doar patru etape, Nicolo Napoli a cedat funcţia de antrenor principal, în locul său fiind numit Eugen Trică, iar italianul a devenit director tehnic.

”Marea greşeală făcută de Mititelu este eliminarea lui Costantino. Cu el, echipa parcă juca ceva. Pierdeaa nişte meciuri, dar nu poţi să schimbi antrenor după antrenor. 

Oamenii de fotbal din România nu înţeleg că siguranţa echipei este dată de independenţa antrenorilor, exemplu Oţelul şi Farul”, a adăugat Cosmescu.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948dinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare