You are here:

ŞOC! Ofertă-surpriză pentru Mircea Lucescu! Semnează un contract fabulos, după ce a spus "nu" Rapidului

ŞOC! Ofertă-surpriză pentru Mircea Lucescu! Semnează un contract fabulos, după ce a spus "nu" Rapidului

Campionate

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) nu-şi doreşte să revină în România, la Rapid, de unde a fost curtat cu insistenţă de Dan Şucu, patronul echipei din Giuleşti. În ciuda interesului major al lui Şucu, planurile lui Mircea Lucescu sunt altele în ceea ce priveşte cariera de antrenor, pe care n-are de gând să o abandoneze în ciuda vârstei înaintate.

Rapid s-a reorientat spre alte variante de antrenori după ce a aflat că Mircea Lucescu nu are de gând să dea curs ofertei de a veni să lucreze la club, antrenor-manager. După ce i-a spus pas Rapidului, a apărut o variantă-şoc pentru "Il Luce", poate cel mai bun antrenor român din istorie.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Mircea Lucescu, din nou antrenorul lui Dinamo Kiev!? Ucrainenii l-au ofertat

Dinamo Kiev, echipă de care s-a despărţit în noiembrie 2023, îl doreşte iar pe Mircea Lucescu pe banca tehnică. "Il Luce" a plecat din Ucraina sătul fiind de situaţiile incomode în care a fost pus el şi echipa lui din cauza războiului izbucnit împotriva Rusiei.

Potrivit Fanatik, Mircea Lucescu are pe masă o ofertă financiară mult superioară celei pe care a primit-o de la Rapid, iar varianta ca el să revină pe banca tehnică a echipei este posibilă. Mai mult se pare că antrenorul român are bani de recuperat din fostul mandat de la Dinamo Kiev, pe care ar urma să-i recupereze dacă dă curs actualei oferte.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pe lângă Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a negociat şi cu turcii de la Beşiktaş, care i-au făcut o ofertă de a prelua echipa din vară. "Il Luce" a anunţat zilele trecut că are de gând să ia o decizie finală în privinţa viitorului său în antrenorat la 1 iunie, după finalul sezonului în curs.

Afla mai multe despre: mircea lucescuofertadinamo kievrevenireucrainacontract 

viewscnt
Articole similare