Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total! Cel mai longeviv antrenor din Superliga ameninţă cu plecarea: ”Te gândeşti că ai nevoie de o pauză”

ŞOC total! Cel mai longeviv antrenor din Superliga ameninţă cu plecarea: ”Te gândeşti că ai nevoie de o pauză”

Superliga

Comentarii

Hermannstadt a ratat la mustaţă victoria în meciul cu ”U” Cluj, din etapa a treia a play-out-ului. Pentru sibieni a fost al doilea ”thriller” din această săptămână împotriva ”Şepcilor Roşii”, după eliminarea din sferturile Cupei României, petrecută în primul minut de prelungire.

Marius Măldărăşanu a dat de înţeles că ia în calcul să plece de la Sibiu: ”Ar trebui să cer o pauză de şase luni”

”Aşa e făcută viaţa din bucurii, dezamăgiri. Din păcate, ne bucurăm mai puţin şi dezamăgirile sunt mai mari. Nu sunt multe de spus. Un meci foarte bun din punct de vedere al atitudinii.

Îi felicit şi pe jucătorii mei şi pe ai lor. Ambele echipe au dat totul pentru a câştiga acest meci. Când pierzi sau câştigi în minutul 90+6 este clar că e vorba de neşansă. Noi am avut neşansă. Este a nu ştiu câta oară. Nu doar în aceste trei zile.

Chiar dacă mai am doar un an de contract, în vară ar trebui să cer să plec, să am o pauză de şase luni să stau pentru că aşa ghinion nu cred că a existat la nicio echipă. E vorba de trăiri. Eu încerc să fiu echilibrat. Când există atâta neşansă, nu ştiu ce se va întâmpla.

Ne-am dorit punctele. Nu ştim să gestionăm aceste minute, ultimele minute. Anul trecut am câştigat câteva meciuri în prelungiri, dar am şi pierdut. Am fost pe plus anul trecut, dar acum sunt pe minus clar.

Poate sunt subiectiv. Este vina noastră. Nu ştim să gestionăm. Nu ştim să stăm pe jos. Nu ştim să tragem de timp. Raul Opruţ a stat un minut pe jos şi l-au scos pe margine. Nu am înţeles de ce.

Ce s-a întâmplat la final este vina lui Chipciu pentru că a trecut prin faţa porţii şi a zis: 'Dumnezeu'. Normal că ceilalţi au avut o reacţie. Ce să facem? Noi chiar nu am tras de timp cum au făcut alte echipe. Noi nu ştim. Este o realitate.

Poate trebuia să rupem jocul mai des. Sunt nervi. A fost şi acea fază când am primit cartonaş galben. I-am zis că nu înţeleg de ce să laşi un jucător pe margine un minut şi imediat galben.

Sunt bine faţă de cum am fost la meciul cu Voluntari, când am pierdut două puncte în minutul 90+8. Te gândeşti aşa că ai nevoie şi de o pauză. Nu ştiu ce va fi. Sunt momente dificil de gestionat. Mergem înainte”, a spus Marius Măldărăşanu, după Hermannstadt 1-1 ”U” Cluj.

Marius Măldărăşanu este antrenorul lui AFC Hermannstadt din iulie 2021. 

Afla mai multe despre: măldărăşanucharalamboushermannstadt”u” cluj 

viewscnt
Articole similare