You are here:

Şoc total! Dan Petrescu este aproape să plece de la CFR Cluj. Ofertă de nerefuzat pentru ”Bursuc”

Şoc total! Dan Petrescu este aproape să plece de la CFR Cluj. Ofertă de nerefuzat pentru ”Bursuc”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj nu îşi revine în Superliga, iar prima parte a sezonului competiţional a fost una de coşmar pentru ardeleni, eliminaţi prematur din cupele europene şi cu un parcurs modest în campionat.

CFR Cluj a bifat încă un meci modest, după cel cu Petrolul de săptămâna trecută, în care trupa lui Dan Petrescu nu a contat în ofensivă.

În Gruia, fosta campioană a României a fost condusă de Sepsi cu 1-3 cu cinci minute înainte de expirarea timpului regulamentar, însă dubla lui Virgiliu Postolachi le-a adus un punct ardelenilor.

Dan Petrescu, pe picior de plecare. ”Burscul” ar putea să o lase pe CFR. De unde vine oferta pentru antrenor

Fanii prezenţi pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, iar viitorul său pe banca lui CFR pare incert în acest moment.

Din informaţiile obţinute de Fanatik, Dan Petrescu l-a informat pe Neluţu Varga că are o ofertă din Qatar mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar decât contractul pe care îl are la CFR.

Sursa citată susţine că acest weekend va fi decisiv pentru viitorul ”Bursucului”, având în vedere că şi Neluţu Varga este nemulţumit de rezultatele slabe şi pierderele financiare înregistrate în ultima perioadă.

CFR Cluj este pe locul trei, cu 20 de puncte, la şase lungimi distanţă de liderul ”U” Cluj.

Dan Petrescu, după CFR - Sepsi 3-3: ”Am marcat cele mai multe goluri din campionat”

”Nu mai înţeleg fotbalul. În ultimul timp la CFR avem probleme mari cu norocul. În prima repriză am jucat foarte bine, am dominat, am presat, atacat, n-am marcat. La pauză, jucătorii erau cam speriaţi şi le-am zis sî se concentreze la meci şi să lase alte probleme. Sunt sigur că dacă ne concentrăm, sunt şanse mari să câştigăm.

Am marcat imediat. Dar a fost o fază fixă. Am stat o oră dimineaţă azi pe teren şi le-a ieşit lor, cu o deviere. Noi am ratat foarte mult azi din faze fixe. Toate golurile au fost marcate de jucătorii care au fost aici, la CFR. S-au simţit bine împotriva noastră.

Echipa a jucat. Avem cele mai multe goluri marcate. E clar că voiam să fim mai sus în clasament, dar suntem acolo la fel ca toate celelalte. Ne batem pentru un loc de play-off. Atitudinea jucătorilor a fost excelentă. Toată lumea pierde puncte. E un campionat strâns. Am pierdut mulţi jucători, nu e uşor să-i înlocuieşti.

Mai sunt şi momente din astea, când ar trebui să fim alături de jucători şi să-i susţinem mai mult. Aşa e la fotbal. Sperăm să nu mai luăm goluri în deplasare şi acasă să fim mai buni. Eu zic că acasă atacăm prea mult. Am marcat foarte multe goluri, cele mai multe goluri din campionat. 

Problema la noi e în apărare. Nu e normal ca o echipă să dea trei goluri din trei şuturi. Noi am avut 24 de şuturi azi. Când dai 24 de şuturi şi scorul e 3-3, e clar că trebuie să ne mulţumim cu punctul ăsta mare. Dacă mai erau cinci minute, sunt convins că puteam să marcăm şi golul victoriei”, a declarat Dan Petrescu, după meci.

 

Afla mai multe despre: superligacfr clujsepsi 

viewscnt
Articole similare