Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC TOTAL! FCU Craiova 1948 se mută în alt oraş şi îşi schimbă numele. Cum va ”boteza” Adrian Mititelu clubul

ŞOC TOTAL! FCU Craiova 1948 se mută în alt oraş şi îşi schimbă numele. Cum va ”boteza” Adrian Mititelu clubul

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 a retrogradat din Superliga, contrar tuturor aşteptărilor. Cu un lot valoros şi un buget de play-off, oltenii au înregistrat o serie dezastruoasă în 2024 şi au obţinut un singur succes în play-out, ceea ce le-a adus ultimul loc în campionat.

Odată cu retrogradarea în Liga 2, viitorul lui FCU Craiova 1948 a început să implice multe necunoscute. Şase jucători de bază, printre care Aurelian Chiţu şi Vlad Achim, au plecat din Bănie, iar până în acest moment veştile nu sunt deloc îmbucurătoare pentru fanii echipei.

În mod normal, FCU Craiova 1948 va fi una dintre principalele candidate la promovarea în Superliga, însă totul depinde de cât de mult se va implica Adrian Mititelu.

Anunţul care aruncă în aer fotbalul românsec! Adrian Mititelu o mută pe FCU Craiova 1948 şi îi pune un nume halucinant

Andrei Preda, zis ”Gogoaşă”, unul dintre foştii lideri ai Peluzei Sud Craiova, a anunţat  că, din informaţiile sale, Adrian Mititelu ar urma să mute echipa la Târgu Jiu şi să o redenumească ”FC Unica”.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În luna august a anului trecut, ”Gogoaşă” a renunţat să o mai susţină pe FCU Craiova 1948, ca urmare a deciziei instanţei, care a stabilit că CSU deţine palmaresul până în 1991.

“Mai sunt nişte băieţi care au fost cu noi din anul 2017 care au rămas acolo şi consideră că echipa asta este continuatoarea Universităţii Craiova. Este punctul lor de vedere, înţeleg că nu mai merg după echipa.

Dar ar trebui să meargă la Târgu Jiu, că am înţeles că vrea să mute echipa la Târgu Jiu. Poate schimba numele în FC Unica şi să meargă la Târgu Jiu. Aşa am înţeles de la cineva din club.

Că este singura variantă, să mute echipa acolo. Cealaltă variantă este să desfiinţeze echipa definitiv. Şi domnul Marcel Puşcaş este la club degeaba, am un respect pentru cariera dânsului.

Ştie foarte mult fotbal, dar nu trebuie să îl asociem pe Marcel Puşcaş cu acest om (n.r. Adrian Mititelu). Vedeţi câtă lume aduce la stadion echipa din oraş care pretinde că este continuatoarea Universităţii Craiova, CS U.

Vedeţi ce condiţii au cei de la CSU. Noi sperăm să fie o singură echipă, care să se numească Universitatea Craiova, fără Adrian Mititelu. Dacă pun în balanţă performanţele lui Mititelu şi Rotaru, aleg performanţele lui Rotaru.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dar niciodată nu aleg clubul lui Rotaru. Noi niciodată nu vom merge la această echipă care pretinde că este Universitatea Craiova. Niciodată! În cazul în care echipa lui Mititelu nu o să mai spună că este continuatoarea, aţi văzut că deja vrea să schimbe, să îi pună FC Unica…

Totuşi, nu putem să ne batem joc şi să îi punem FC Unica. El a pierdut definitiv tot din cauza datoriilor pe care le-a făcut în 2008, 2009, 2010. Nu am făcut noi acele datorii.

Dacă acest om va fi băgat în proiect, nu vom mai merge la stadion, nu vom mai susţine nicio echipă. Şi vorbesc în numele brigăzilor”, a spus ”Gogoaşă”, la Fanatik.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948adrian mititeluliga 2gogoaşăandrei preda 

viewscnt
Articole similare