Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC TOTAL! Ibrahimovic i-a dat cu "seen" lui AC Milan şi a ales un club în Premier League: "Negocierile sunt avansate"

ŞOC TOTAL! Ibrahimovic i-a dat cu "seen" lui AC Milan şi a ales un club în Premier League: "Negocierile sunt avansate"
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic, în vârstă de 38 de ani, îşi negociază transferul la Everton, anunţă italienii.

Anunţul a fost făcut de reputatul ziarist italian Tancredi Palmeri, care susţine că discuţiile dintre atacantul suedez şi gruparea din Liverpool sunt avansate.

Informaţia este una surprinzătoare, în contextul în care transferul lui Ibrahimovic la AC Milan era dat ca sigur în presa din "Cizmă". Acum, italienii pretind că formaţia milaneză nu mai reprezintă prima opţiune pentru Ibrahimovic.

În această iarnă, Ibrahimovic şi-a încheiat contractul cu LA Galaxy, pentru care a marcat 53 de goluri şi a dat 17 pase decisive, în 52 de meciuri jucate.

 

 

Everton, aproape de o dublă lovitură

La Everton, Zlatan Ibrahimovic ar urma să lucreze cu tehnicianul italian Carlo Ancelotti, care ar fi semnat deja cu "caramelele".

Deşi s-a vorbit despre faptul că Ancelotti va semna cu Arsenal, se pare că pista "tunarilor" a căzut pentru italian, care a ales Everton. Mai multe publicaţii din Anglia îl dau pe Ancelotti drept noul antrenor al lui Everton, după ce italianul ar fi semnat un contract până în 2024, iar acum lucrează la alcătuirea staff-ului său.

Acesta urmează să fie prezentat joi sau vineri, în această săptămână, mai scriu jurnaliştii englezi, care susţin că Ancelotti va deveni unul dintre cei mai bine plătiţia antrenori din Europa.

Afla mai multe despre: ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare