Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în 2022 în Liga I. Mirel Rădoi se întoarce şi preia o forţă din fotbalul românesc. Lovitura uriaşă pregătită de oficialii clubului

ŞOC total în 2022 în Liga I. Mirel Rădoi se întoarce şi preia o forţă din fotbalul românesc. Lovitura uriaşă pregătită de oficialii clubului
Comentarii

Universitatea Craiova a încheiat anul 2021 cu un parcurs dezastruos în Liga I, cu şapte meciuri consecutive fără victorie.

Şapte meciuri consecutive fără victorie are Universitatea Craiova în Liga I. În urma parcursului slab din ultima perioadă, cu ultimul succes din campionat înregistrat pe 30 octombrie, oltenii au mari emoţii acum chiar şi pentru calificarea în play-off. Deşi startul sezonului a fost unul cu planuri mari pentru conducerea clubului, care îşi anunţase intenţiile pentru lupta la titlu, Universitatea Craiova este acum la egalitate cu ocupanta locului 7, Rapid.

În aceste condiţii, oficialii oltenilor iau în calcul despărţirea de Laurenţiu Reghecampf, iar principalul favorit pentru banca tehnică a Universităţii Craiova este, conform sport.ro, chiar Mirel Rădoi. Fostul selecţioner s-a despărţit la finalul lunii trecute de FRF, iar acum este în căutarea unei noi provocări. Aşa cum a dezvăluit în nenumărate rânduri, Mirel Rădoi este interesat de preluarea unei echipe de club, iar Universitatea Craiova îi poate satisface şi pretenţiile financiare.

ŞOC total în 2022 în Liga I. Mirel Rădoi se întoarce şi preia o forţă din fotbalul românesc. Lovitura uriaşă pregătită de oficialii clubului

De altfel, fostul selecţioner a mai negociat cu oficialii oltenilor în două rânduri în ultimii ani, însă cele două părţi n-au căzut de acord după ce Mirel Rădoi a preferat de fiecare dată să rămână la conducerea naţionalei României.

  • 250 de mii de euro câştiga în fiecare an Mirel Rădoi pe banca naţionalei României

Mirel Rădoi şi-a încheiat contractul cu FRF

Mirel Rădoi a preluat naţionala la 27 noiembrie 2019, înaintea barajului pentru Euro-2020 din Liga Naţiunilor. El l-a înlocuit atunci pe Cosmin Contra. Sub conducerea lui Rădoi, echipa naţională a ratat calificarea la Euro-2020 şi la Cupa Mondială din 2022.

Anterior, el a fost antrenorul echipei de tineret, alături de care a reuşit calificarea la Euro-2019, iar la turneul final a dus reprezentiva U21 în semifinale.

În cariera lui, Rădoi a mai pregătit echipa FCSB, în sezonul 2015/2016.

Reprezentativa României a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins-o cu 2-0 pe Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

Clasamentul final al grupei J:

  1. Germania – 27 de puncte
  2. Macedonia de Nord - 18 puncte
  3. România - 17 puncte
  4. Armenia - 12 puncte
  5. Islanda - 9 puncte
  6. Liechtenstein - 1 punct

Germania s-a calificat la CM din Qatar, iar Macedonia de Nord va juca la barajul pentru CM împotriva Italiei.

Afla mai multe despre: romaniamirel radoi 

viewscnt
Articole similare