Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în fotbalul românesc. Starul care i-a răpus pe granzii de la PSG a semnat în România. Transferul colosal reuşit de un club de la retrogradare

ŞOC total în fotbalul românesc. Starul care i-a răpus pe granzii de la PSG a semnat în România. Transferul colosal reuşit de un club de la retrogradaregalerie foto

Liga 2

Comentarii

Unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din istoria Ligii a II-a a fost reuşit de o echipă care evoluează în play-out, CSC 1599 Şelimbăr.

Şelimbăr are mari emoţii în privinţa retrogradării, însă cu transferurile reuşite în iarna acestui an, oficialii clubului speră ca echipa să rămână şi în sezonul următor în Liga a II-a. Cu Dacia Unirea Brăila şi Dunărea Călăraşi deja retrogradate, Şelimbăr speră să urce în clasament şi să părăsească locul de baraj pe care se află în momentul de faţă. Echipa pregătită de Beza este la egalitate de puncte cu Politehnica Timişoara şi se află la două lungimi în spatele celor de la Poli Iaşi.

Pe lângă aducerea lui Yazalde, fotbalist cu meciuri la Braga, Rio Ave sau Astra Giurgiu, oficialii lui Şelimbăr se pot lăuda şi cu transferul lui Firmin Mubele. Atacantul de 27 de ani are un CV cu adevărat impresionant. Trecut prin Ligue 1, pe la Rennes şi pe la Toulouse, Mubele are 10 goluri marcate şi patru pase decisive în campionatul Franţei în cele 60 de meciuri jucate. De altfel, în sezonul 2017/2018, atacantul de 27 ani a reuşit să marcheze chiar împotriva granzilor PSG, Olympique Lyon şi Olympique Marseille.

Legitimat ultima dată la Toulouse, Mubele a fost accidentat, iar din iarna acestui an evoluează pentru Şelimbăr. Momentan, atacantul n-a reuşit să marcheze în Liga a II-a în cele 77 de minute jucate.

  • În decembrie 2018, Mubele era cotat la 6 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 500 de mii de euro valorează acum Mubele pe acelaşi site

Afla mai multe despre: selimbar 

viewscnt
Articole similare