You are here:

ŞOC total în Liga 1. Şucu dă lovitura verii la Rapid şi transferă vedeta naţionalei. Ofertă colosală pentru nivelul fotbalului românesc

ŞOC total în Liga 1. Şucu dă lovitura verii la Rapid şi transferă vedeta naţionalei. Ofertă colosală pentru nivelul fotbalului românesc

Rapid

Comentarii

Naţionala României a produs marea surpriză în grupele EURO 2024, s-a calificat în optimile de finală de pe primul loc, iar acum se pregăteşte pentru duelul cu Olanda.

Printre remarcaţii naţionalei României din cele trei meciuri din grupă se regăseşte şi Florin Niţă. Portarul a impresionat şi a încheiat faza grupelor cu 13 intervenţii salvatoare, ocupând locul al doilea într-un clasament al portarilor, după georgianul Giorgi Mamardashvili.

Astfel, evoluţiile bune ale lui Florin Niţă le-au atras atenţia cluburilor din România şi din zona Golfului. Deşi împlineşte săptămâna viitoare vârsta de 37 de ani, portarul demonstrează că încă este într-o formă excelentă, iar fanatik.ro notează că Dan Şucu este dispus să îi ofere suma de 500 de mii de euro lui Niţă pentru a-l convinge să vină la Rapid.

Finanţatorul giuleştenilor i-a promis portarului un salariu lunar de 30 mii de euro, plus o primă la semnătură în valoare de 150 de mii de euro. Astfel, într-un singur sezon, Florin Niţă ar încasa la Rapid 510 de mii de euro.

Marea problemă este că o echipă importantă din fotbalul arab îl doreşte şi ea pe român şi i-a oferit acestuia un salariu anual de 600 de mii de euro. Însă şansele ca Niţă să vină la Rapid sunt destul de mari, având în vedere că familia acestuia îşi doreşte să trăiască în Bucureşti.

România - Olanda, în optimile EURO 2024

Selecţionata României s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024, găzduit de Germania, din postura de câştigătoare a Grupei E, după 1-1 (1-1) cu Slovacia, miercuri seara, pe Frankfurt Arena.

Naţionala condusă de Edward Iordănescu va înfrunta echipa Olandei pentru un loc în sferturi. Meciul va avea loc în data de 2 iulie, la Munchen, de la ora 19:00.

România a câştigat Grupa E a competiţiei, iar Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D.

Tricolorii au trecut pentru a doua oară de faza grupelor, după ediţia din 2000, însă acum au reuşit să termine pe primul loc.

România şi Olanda s-au mai întâlnit o singură dată la un turneu final. În 2008, la Campionatul European, batavii s-au impus cu 2-0 prin golurile marcate de Huntelaar şi van Persie.

Ultima întâlnire directă dintre cele două datează din noiembrie 2017, când Olanda a câştigat cu 3-0, pe Arena Naţională, într-o partidă amicală.

Afla mai multe despre: dan sucurapid 

viewscnt
Articole similare