adplus-dvertising
You are here:

ŞOC total în Liga I. Ce echipe pot antrena Rădoi şi Reghecampf în sezonul următor. Fostul secund al Craiovei a confirmat mutările: "Da, poate ajunge la FCSB"

ŞOC total în Liga I. Ce echipe pot antrena Rădoi şi Reghecampf în sezonul următor. Fostul secund al Craiovei a confirmat mutările: "Da, poate ajunge la FCSB"

FCSB

Comentarii

FCSB şi Universitatea Craiova au avut parte din nou de un sezon dezamăgitor, ambele ratând trofeele pentru care au luptat până în finalul stagiunii.

În urmă cu o lună, Universitatea Craiova visa la câştigarea titlului şi la cucerirea Cupei României, însă oltenii au ratat ambele obiective într-o singură săptămână. Dacă şansele de a se impune în campionat erau oricum destul de reduse, speranţele erau mari pentru un succes în Cupa României, însă Universitatea Craiova a fost eliminată în semifinalele competiţiei de Sepsi.

Nici FCSB n-a avut un final de sezon mai fericit. Deşi echipa lui Toni Petrea a avut evoluţii extrem de bune în play-off şi a fost văzută drept principala favorită la câştigarea titlului, roş-albaştrii au remizat surprinzător, pe propriul teren, scor 2-2, cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a profitat, a câştigat meciul cu U Craiova, scor 2-1, şi a cucerit cel de-al cincilea campionat consecutiv.

Astfel, după un nou sezon dezamăgitor, Universitatea Craiova şi FCSB iau în calcul posibile schimbări pe băncile tehnice. Ofertat şi întrecut de Mihai Rotaru, Mirel Rădoi este principala ţintă a oltenilor în vara acestui an.

În cazul în care fostul selecţioner al României ar semna cu Universitatea Craiova, Basarab Panduru crede că Laurenţiu Reghecampf poate reveni la FCSB.

  • În actuala stagiune, Basarab Panduru a fost antrenorul secund al lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

"Îl văd pe Reghecampf la FCSB. Dacă se face rocada asta şi vine Rădoi la Craiova, deşi m-aş mira să lase Rădoi ofertele din Golf pentru a veni în România... Însă, dacă Rădoi chiar merge la Craiova, eu îl văd pe Reghecampf la FCSB" , a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

viewscnt
Articole similare