Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Liga I. O nouă trădare istorică la FCSB. După Bălgrădean, Becali a mai pierdut un jucător în lupta cu CFR Cluj

ŞOC total în Liga I. O nouă trădare istorică la FCSB. După Bălgrădean, Becali a mai pierdut un jucător în lupta cu CFR Cluj

FCSB

Comentarii

FCSB încă speră la titlu în acest sezon, iar Gigi Becali visează în continuare să câştige lupta cu CFR Cluj pentru trofeul Ligii I.

UPDATE | Ivan Martic a ţinut să lămurească situaţia sa contractuală cu Universitatea Craiova, printr-o postare pe pagina personală de Facebook. Fundaşul dreapta susţine că încă este jucătorul oltenilor, în ciuda faptului că Gică Craioveanu, preşedintele de imagine al Craiovei, a declarat că Martic a semnat deja cu CFR Cluj.


FCSB s-a impus ultima dată în Liga I în 2015, când Gigi Becali a mers pe mâna lui Constantin Gâlcă. Antrenorul a câştigat trei trofee, Cupa României, Cupa Ligii şi titlul, însă patronul roş-albaştrilor a decis să îl aducă atunci pe Mirel Rădoi pe banca echipei pentru următoarea stagiune.

Însă nici Rădoi, nici Reghecampf, nici Teja n-au putut aduce titlul în Liga I, iar FCSB a pierdut, rând pe rând, lupta cu Astra, cu FC Viitorul sau cu CFR Cluj. Acum, după un start dezamăgitor de an, roş-albaştrii şi-au revenit şi au câştigat ultimul meci jucate înainte de suspendarea campionatului, scor 4-1, cu Universitatea Craiova.

Becali a mai pierdut un jucător. A refuzat-o pe FCSB şi a semnat cu CFR Cluj

Cum FCSB a revenit în lupta pentru titlu, în cazul în care se va relua fotbalul în România, Gigi Becali vrea să îi întărească echipa lui Bogdan Argeş Vintilă pentru sezonul următor. Însă calculele patronului roş-albaştrilor nu stau chiar aşa cum au fost trecute pe foaie. Bălgrădean a preferat să semneze cu CFR Cluj, fără să îi anunţe pe oficialii celor de la FCSB, şi se va alătura lotului pregătit de Dan Petrescu din vara acestui an.

Acum, Gigi Becali a mai primit o nouă lovitură grea din partea celor de la CFR Cluj. Ivan Martic şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova şi a fost unul dintre jucătorii doriţi insistent de latifundiarul din Pipera la vicecampioana României. Însă, la fel ca în cazul lui Bălgrădean, oficialii celor de la CFR Cluj au fost mai inspiraţi la negocieri şi l-au convins pe fundaşul dreapta să vină sub comanda lui Dan Petrescu.

Gică Craioveanu a dezvăluit că Ivan Martic ar fi semnat deja cu CFR Cluj, acesta fiind principalul motiv pentru care croatul şi-ar fi reziliat deja contractul cu oltenii, deşi acesta expira abia la finalul lunii iunie.

Martic a impresionat în campionatul din România prin prestaţiile pe care le-a avut în cei doi ani şi jumătate petrecuţi la Craiova. Croatul care a venit în 2017 de la Rijeka mai avea contract cu trupa din Bănie până la finele acestui sezon.

În acest sezon, fundaşul în vârstă de 29 de ani a evoluat în 22 de meciuri pentru U Craiova în toate competiţiile, perioadă în care a înscris un gol şi a oferit trei pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalicfr cluj 

viewscnt
Articole similare