Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Superligă. Un fotbalist care a rupt plasele în Serie A, la CFR Cluj. Noua lovitură pregătită de Dan Petrescu pe piaţa transferurilor

ŞOC total în Superligă. Un fotbalist care a rupt plasele în Serie A, la CFR Cluj. Noua lovitură pregătită de Dan Petrescu pe piaţa transferurilorgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este interesată de transferul atacantului italian Manuel Pucciarelli (31 ani), liber de contract, scrie presa sportivă din Peninsulă.

Pucciarelli şi-a reziliat luna trecută contractul cu echipa australiană Melbourne City şi are oferte de la CFR Cluj şi de la campioana Azerbaidjanului, relatează TuttoMercatoWeb.

Ambele echipe sunt implicate în cupele europene, Qarabag jucând în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor (1-1 cu Ferencvaros, în prima manşă), iar CFR în turul al treilea preliminar al Europa Conference League (0-0 cu Şahtior Soligorsk, în prima manşă).

Pucciarelli (1,74 m), care poate juca al doilea vârf, şi-a început cariera la Empoli, după care a mai evoluat la Chievo Verona, Pescara şi Dibba Fujairah, iar din 2021 se afla la Melbourne City.

Atacantul de 31 de ani a strâns 136 de meciuri şi 16 goluri în Serie A.

CFR Cluj şi-a întărit lotul cu un nou atacant

La jumătatea acestei săptămâni, CFR Cluj şi-a mai întărit lotul cu un alt atacant. Campioana României a anunţat, joi, transferul lui Cephas Malele, atacant elveţian de origine angoleză care a revenit în România după ce a evoluat în sezonul 2020-2021 pentru FC Argeş.

În ciuda venirii lui Malele, Dan Petrescu încă este în căutare de atacanţi. Cum Buş şi Birligea sunt indisponibili, antrenorul campioanei României vrea să obţină şi semnătura lui Pucciarelli.

"Cu Buş şi Birligea în atac, cred că aş fi putut să schimb şi eu mai mult jucătorii. Mai ales pe Debeljuh, care joacă meci de meci. Dacă aveam şi alţi jucători, zic că era bine" , a declarat Dan Petrescu, în această săptămână, la o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare