Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total la FCSB! Gigi Becali aduce un mijlocaş de top pentru a câştiga titlul: „Încă un Olaru la echipă!”

ŞOC total la FCSB! Gigi Becali aduce un mijlocaş de top pentru a câştiga titlul: „Încă un Olaru la echipă!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pregăteşte o mutare decisivă pentru a câştiga în sfârşit titlul în România.

ŞOC total la FCSB! Gigi Becali pregăteşte un transfer surpriză pentru a câştiga titlul: „Încă un Olaru la echipă!” 

Patronul celor de la FCSB vrea să aducă un mijlocaş la echipă de talia lui Darius Olaru, combinativ, dar care să aibă şi o capacitate foarte bună de efort. Becali are încredere în Djokovoc şi Şut, dar recunoaşte că e nevoie de încă un mijlocaş de clasă pentru a putea câştiga fără emoţii campionatul.

„Pe lângă un atacant, mai vreau un «optar». Eu nu spun că Ovidiu Popescu şi Djokovic nu sunt jucători buni, dar mai vreau un Olaru, însă e greu să găseşti... Probabil va fi din străinătate, acum nu ştiu exact cine. Din România nici nu ai pe cine să iei. 

Vreau un fel de Cicâldău. Bine, pe Cicâldău e greu să-l iei. Dar ca idee... Sau uite, un fel de Nistor, care să fie mai tânăr şi să alerge mai mult”, a declarat Becali pentru gsp.ro.

  • 5,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru, potrivit Transfermarkt.com

Atacantul i-a luat ochii lui Gigi Becali şi îl aduce la FCSB: ”500%! E mai bun şi mai tehnic” decât cel mai în formă jucător al CFR-ului

Omul de afaceri a anunţat că noul vârf de atac al bucureştenilor va fi străin şi îl aseamănă cu Philip Otele, jucătorul lui CFR Cluj, doar că ”mai bun” şi ”mai tehnic” decât componentul rivalilor.

De asemenea, Gigi Becali a precizat că va lua şi un mijlocaş, un ”optar”, pentru a întări zona mediană a formaţiei pe care o finanţează.

”Echipa e destul de puternică, numai că eu o să întăresc echipa cu doi jucători, sută la sută! Nu ştiu, poate trei, poate patru, dar doi jucători, un atacant şi un optar sută la sută o să iau.

Nu îi ştiu care sunt, dar atacant cinci sute la sută aduc! Dacă noi câştigăm cu atacanţii ăştia… Îţi dai seama, dacă aduc un atacant bun…? 

Am făcut o ofertă la un jucător din străinătate, un atacant, acum să vedem, aşteptăm răspunsul. Pentru ceilalţi jucători, nu. Nu e ceva grabă, nu ne hazardăm.

E cam genul de jucător al celor de la CFR Cluj, ăla african. Otele, cam în genul lui e, dar e mai bun, e mai tehnic”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

În actualul sezon, Andrea Compagno, unicul atacant central din lotul FCSB-ului, a marcat patru goluri în 20 de partide, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: gigi becalidarius olarufcsb 

viewscnt
Articole similare