Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total! O forţă din Premier League pune banii pe masă pentru golgheterul din Superligă. Patronul confirmă interesul englezilor: ”Da!”

ŞOC total! O forţă din Premier League pune banii pe masă pentru golgheterul din Superligă. Patronul confirmă interesul englezilor: ”Da!”
Comentarii

Brighton, formaţia antrenată de italianul Roberto de Zerbi, fostul jucător de la CFR Cluj, a pus ochii pe un jucător al formaţiei din Gruia şi este gata să-l transfere.

Jurnaliştii englezi au anunţat că antrenorii lui Brighton au rămas impresionaţi de sezonul foarte bun pe care nigerianul Philip Otele (24 de ani) îl are la CFR Cluj şi este gata să-l transforme în ”Pescăruş”.

Neluţu Varga, patronul CFR-ului, a recunoscut că trupa lui Roberto De Zerbi s-a intersat de serviciile lui Otele, şi a explicat că principalul artizan al unui posibil transfer ar fi chiar antrenorul italian.

  • De Zerbi a evoluat în Gruia între 2010 şi 2012 şi a izbutit să câştige alături de ”feroviari” două titluri şi o Cupă a României.

Mazilu, iar acum el! Patronul lui CFR Cluj confirmă interesul ”pescăruşilor” pentru super-golgheterul echipei: ”Da!”

”Într-adevăr, Brighton este interesată de Otele! Au fost nişte prime contacte, mai ales că la Brighton este un fost jucător apropiat de CFR Cluj. Este vorba despre actualul antrenor, De Zerbi. De Zerbi cunoaşte foarte bine Clujul, cunoaşte foarte bine CFR-ul.

Nu am intrat în amănunte. N-aş putea să spun că sunt tratative în momentul de faţă. Suntem în plin campionat şi ei, şi noi. Ne luptăm în continuare pentru obiective şi nu am aprofundat lucrurile, dar există deja prime contacte.

Repet, ţinând cont şi de faptul că De Zerbi cunoaşte în amănunt tot ce înseamnă CFR Cluj”, a spus Neluţu Varga la Fanatik.

Philip Otele a ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut de la UTA Arad, iar nigerianul s-a impus extrem de repede în Gruia.  A devenit golgheterul clujenilor în actuala stagiune din Superliga României, cu 13 goluri. Mai mutl, a reuşit şi şase pase decisive.

În momentul de faţă, Otele, în vârstă de 24 de ani, este cotat la 1,5 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: otelecfr clujbrightonpremier league 

viewscnt
Articole similare