Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOCANT | Real Madrid i-a stabilit preţul lui Modric. Suma fabuloasă pentru care poate pleca de la Madrid

ŞOCANT | Real Madrid i-a stabilit preţul lui Modric. Suma fabuloasă pentru care poate pleca de la Madrid

Real Madrid

Comentarii

Luka Modric a fost subiectul unor zvonuri de presă în ultimele zile, presa italiană scriind despre interesul lui Internazionale Milano pentru fotbalistul croat. Preşedintele de la Real Madrid, Florentino Perez a anunţat astăzi pentru ce sumă poate pleca decarul de pe Santiago Bernabeu.

Croatul şi-a prelungit contractul cu Real Madrid în noiembrie 2016 şi este legat de gruparea blanco până în 2020.

În ciuda interesului manifestat de Inter Milano, Luka Modric este considerat indispensabil pentru actuala campioană a Europei, iar Florentino Perez a lăsat clar să se înţeleagă asta: "Singura posibilitate ca Modric să plece de la Real Madrid este dacă cineva plăteşte 750 de milioane de euro".

Suma nu este una aruncată la întâmplare, întrucât ea reprezintă clauza de reziliere a contractului internaţionalului croat cu Real Madrid.

Luka Modric a venit pe Santiago Bernabeu la cererea lui Jose Mourinho în 2012. Real Madrid plătea în vara acelui an 40 de milioane de euro pentru transferul său şi, după un prim sezon în care nu a impresionat, Modric a devenit decisiv pentru formaţia de pe Concha Espina.

257 de meciuri a strâns Modric la Real Madrid, echipă cu care a câştigat de 4 ori Uefa Champions League şi un total de 14 trofee importante. Luka Modric este unul dintre favoriţii la câştigarea Balonului de Aur din acest an. 

Afla mai multe despre: luka modricreal madridflorentino perezla liga 

viewscnt
Articole similare