You are here:

Socrii lui Ianis Hagi au avut un mesaj special chiar cu o zi înainte de nuntă: ”Amândoi sunt perfecţionişti”

Socrii lui Ianis Hagi au avut un mesaj special chiar cu o zi înainte de nuntă: ”Amândoi sunt perfecţionişti”

Fotbal intern

Comentarii

O singură zi îi mai desparte pe Ianis şi Elena Hagi de cel mai important şi mai emoţionant eveniment din viaţa lor de cuplu.

Ianis Hagi şi Elena Tănase, la un pas de nuntă

Ianis Hagi şi Elena Tănase au făcut cununia civilă chiar în prima zi a Crăciunului din 2023, iar nunta va avea loc pe 14 iulie, fix în ziua în care va avea loc finala EURO. Iniţial, Ianis Hagi îşi dorea ca marele eveniment din viaţa sa să aibă loc acasă, la Constanţa. În cele din urmă însă, internaţionalul român şi viitoarea sa soţie s-au răzgândit şi au ales să facă nunta lângă Bucureşti, la Palatul Stirbey.

Cununia religioasă va avea loc duminică, 14 iulie, la ora 15:00, la Biserica Sfântul Visarion, din Bucureşti.

  • Petrecerea de nuntă va fi organizată la Palatul Stirbey, din Buftea, începând cu ora 19:00.

Socrii lui Ianis Hagi au avut un mesaj special de transmis cu o zi înainte de nuntă.

"Să fie fericiţi toată viaţa, cum sunt acum. Să aibă grijă unul de altul şi tot ce îşi doresc ei să li se împlinească", este mesajul transmis de Liliana Tănase, mama Elenei.

"Să fie bucuroşi, să fie fericiţi, să muncească, ştiu că sunt amândoi perfecţionişti!", a fost mesajul oferit de Dimciu Tănase, pentru as.ro.

În ciuda faptului că este o persoană celebră, Ianis Hagi şi-a ţinut mereu relaţia departe de ochii curioşilor. Cei doi au împărtăşit cu fanii doar momentele importante din relaţie, pe restul preferând să le trăiască în intimitate.

Cu două zile înainte de nunta lui Ianis Hagi, ”Regele” a condus-o de pe banca tehncă pe Farul la meciul din prima etapă a SuperLigii cu Unirea Slobozia, scor 0-1.

”Un meci pierdut acasa. Nu am ştiut să marcăm goluri. Normal că atunci când nu marchezi, adversarul te poate prinde. Din păcate în prima repriză nu am produs nimic. În a doua repriză uşor, uşor ne-au venit ocaziile”, a fost concluzia lui Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagigica haginunta hagi 

viewscnt
Articole similare