Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sold-out la Sepsi - CSKA Sofia! Promisiunea lui Roland Niczuly pentru suporterii din Sf. Gheorghe

Sold-out la Sepsi - CSKA Sofia! Promisiunea lui Roland Niczuly pentru suporterii din Sf. Gheorghe
Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe se va duela joi, de la 20:00, cu CSKA Sofia în returul duelului din turul doi preliminar din UEFA Europa Conference League.

Sepsi se pregăteşte de super-duelul cu CSKA Sofia

După 2-0 la Sofia săptămâna trecută, Sepsi OSK are şanse importante să ajungă în turul 3 preliminar al Conference League. Manşa retur va avea loc joi seara, la ora 20:00. 

Portarul echipei Sepsi OSK, Roland Niczuly, a prefaţat duelul de mâine şi a dezvăluit că îşi doreşte să rămână, în continuare, fără gol primit în toate competiţiile. 

Clubul din Sfântu Gheorghe a anunţat în această seară că toate biletele au fost vândute şi că duelul contra bulgarilor se va disputa cu casa închisă. Capacitatea totală a stadionului este de 8.400 de locuri.

"Noi încercăm să evităm loviturile de departajare, dar în fotbal e posibil orice. Sper să nu fie cazul. Sper să intrăm motivaţi din primul minut şi să dăm totul pe teren. Îmi doresc să rămân fără gol primit şi după acest meci. Pentru că dacă se va întâmpla acest lucru înseamnă că suntem calificaţi", a explicat Niczuly.

"Va fi o partidă dificilă, i-am simţit puternici şi la Sofia. Însă noi am fost echipa pragmatică şi ne bucurăm că am reuşit să câştigăm la două goluri diferenţă acolo. Acum, aşa cum au şi anunţat, ei vor să pună o presiune foarte mare aici, însă trebuie să fim concentraţi, să nu lăsăm loc unei surprize. Cred că va fi prima oară pe acest stadion când va fi sold out. Va conta, normal, sper ca publicul să ne împingă spre victorie", a mai spus Roland Niczuly.

Sepsi s-a impus cu 3-0 în ultimul meci disputat în Superliga (în etapa cu numărul trei), în faţa lui Dinamo. Pentru covăsneni urmează duelul din deplasare, cu Oţelul Galaţi, programat luni, de la ora 18:30.

Afla mai multe despre: roland niczulysepsiconference leagueliga 1 

viewscnt
Articole similare