Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Solskjaer OUT!” Manchester United bate palma cu un super antrenor

”Solskjaer OUT!” Manchester United bate palma cu un super antrenor

Manchester United

Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer are zilele numărate la Manchester United. Conducerea ”diavolilor” se gândeşte să-l înlocuiască pe norvegian cu Masimiliano Allegri.

Fanii lui Man United au izbucnit. Haştagul #OleOUT este din ce în ce mai prezent în postările lor, iar norvegianul pare să fie condamnat dacă nu va îndrepta rezultatele în perioada următoare.

Italienii de la Tuttosport anunţă că United se gândeşte deja la varianta Massilimiliano Allegri, tehnicianul italian care pare să fie în acest moment în capul listei de înlocuitori ai lui Ole Gunnar Solskjaer.

Allegri, liber de contract după despărţirea de Juventus ar fi fost deja contactat de reprezentaţi ai clubului britanic. El a dat deja primele indicii că ar putea antrena în Anglia după ce, se spune, că şi-a cumpărat deja o casă în Londra. Mai mult, antrenorul în vârstă de 52 de ani urmează, susţine sursa citată, cursuri intensive de limba engleză.

Max Allegri a câştigat nu mai puţin de 11 trofee pe banca tehnică a lui Juventus Torino şi a calificat ”Bătrâna Doamnă” în două finale de UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: solskjaerallegri 

viewscnt
Articole similare