Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sondaj impresionat în MARCA. Gică Craioveanu, cel mai mare jucător din istoria lui Getafe! Prima reacţie a fostului internaţional român

Sondaj impresionat în MARCA. Gică Craioveanu, cel mai mare jucător din istoria lui Getafe! Prima reacţie a fostului internaţional romângalerie foto

Fotbal

Comentarii

Cotidianul MARCA a iniţiat un sondaj de amploare prin care şi-a invitat cititorii să voteze cei mai importanţi jucători din istoria fiecărui club din La Liga.

În dreptul formaţiei Getafe, revelaţia actualului sezon competiţional din Spania, lider detaşat a fost votat Gheorghe Craioveanu. Acesta a strâns 4000 de voturi şi l-a devansat clar pe Casquero (1800 de voturi), Abbondanzieri (1300 de voturi) sau Jorge Molina (1200 de voturi).

Messi a câştigat fără drept de replică ”titlul” de cel mai mare jucător din istoria Barcelonei, devansându-i pe Cruyff, Iniesta, Xavi, Puyol sau Ronaldinho. La Real Madrid lupta rămâne strânsă: Cristiano Ronaldo şi Alfredo di Stefano sunt aproape incredibil, la egalitate cu 23.000 de voturi.

Craioveanu a jucat în Spania din 1995 când a plecat de la Universitatea Craiova la Real Sociedad. A strâns 330 de meciuri în prima ligă spaniolă de fotbal şi a marcat peste 70 de goluri. 

Prima reacţie a lui Gică Craioveanu: ”Mă aşteptam!”

-Te aşteptai să fii declarat cel mai iubit jucător din istoria lui Getafe?
Da mă aşteptam. De ce? Nu e frumos să spun eu, dar trebuie să spun, pentru că atunci când s-a votat la Getafe pentru statuie, m-au votat 70 la sută din suporteri. Ceea ce e uriaş. Eu am fost un jucător iubit şi le mulţumesc celor care m-au votat.

-Ai acceptat statuia?
Este, statuia există, dar am auzit că au furat-o de pe soclu. D-asta n-am păr, că au făcut caca porumbeii. 

Fostul mare internaţional român poate fi încă votat pe Marca. Sondajul îl găsiţi aici.

Afla mai multe despre: gica craioveanu 

viewscnt
Articole similare