You are here:

"Sonic" Raţiu, la mare căutare! Două echipe de top l-au trecut pe lista de transferuri

"Sonic" Raţiu, la mare căutare! Două echipe de top l-au trecut pe lista de transferuri

Stranieri

Comentarii

Andrei Raţiu (26 de ani) a "furat" toţi ochii cu echipa naţională a României la EURO 2024, prin prestaţiile sale, iar presa din străinătate îl "plimbă" pe la mai multe echipe cu un posibil transfer. Au apărut noi variante pentru "Sonic".

Evoluţiile lui Raţiu, care a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României la EURO 2024, l-au adus în atenţia mai multor cluburi din Europa. Spaniolii anunţă două noi echipe intrat în cursă pentru semnătura fundaşului dreapta.

Fenerbahce şi Galatasaray, cu ochii pe Andrei Raţiu

Jurnalistul spaniol Amaro Jonay a anunţat că forţele Turciei, Galatasaray şi Fenerbahce, îl au pe lista de transferuri pe Andrei Raţiu. Totuşi, se pare că fundaşul nu este unul dintre favoriţii pentru transferul la cele două echipe.

Amaro Jonay susţine că Fenerbahce, echipă antrenată de Jose Mourinho, şi Galatasaray îl pe Raţiu pe listă ca opţiune pentru postul de fundaş dreapta. Nu există, însă, cel puţin pentru momente, oferte concrete din partea celor două pentru Andrei Raţiu. De asemenea, sursa citată susţine că "Sonic" nu e principala variantă pentru niciunul dintre cele două cluburi.

”Fenerbahce şi Galatasaray au pe listă opţiunea de a se întări în flancul drept cu jucătorul celor de la Rayo Vallecano, Andrei Raţiu. Nu sunt oferte pe masă deocamdată şi nu este prima opţiune a celor două cluburi. Fotbalistul se odihneşte şi se gândeşte doar la Rayo”, a anunţat jurnalistul spaniol Amaro Jonay pe reţelele sociale.

Recent a fost anunţat faptul că Rayo Vallecano îi pregăteşte prelungirea contractului lui Andrei Raţiu. În sezonul trecut, Andrei Raţiu a bifat 12 meciuri în La Liga pentru Rayo. De numele lui Raţiu au fost "legate" mai multe echipe, precum Atalanta sau Brighton.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Raţiu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei ratiutransfergalatasarayfenerbahceturcia 

viewscnt
Articole similare