You are here:

Sora lui Jordan Chiles face acuzaţii dure după decizia TAS: „Vă rog să vă rugaţi pentru ea! Rasismul este real”

Sora lui Jordan Chiles face acuzaţii dure după decizia TAS: „Vă rog să vă rugaţi pentru ea! Rasismul este real”

Jocurile olimpice

Comentarii

Jordan Chiles a pierdut medalia de bronz la TAS, iar Ana Bărbosu este acum medaliată olimpică.

Cum a reacţionat sora lui Jordan Chiles după decizia venită de la TAS

Decizia a produs multă fericire în tabăra României, dar americanii au fost devastaţi de verdictul venit de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Jazmin Chiles, sora lui Jordan, a făcut acuzaţii dure în acest sens.

„Vă rog să vă rugaţi pentru Jordan şi pentru familia mea. Rasismul este real, există, este viu. Ei i-au luat oficial, cinci zile mai târziu, una dintre medalii.

Nu pentru că nu a câştigat, nu pentru că a fost dopată, nu pentru că a depăşit limitele, nu pentru că nu a fost destul de bună, ci pentru că juriul nu a fost capabil să îi ofere punctajul pentru dificultate şi a fost nevoie să fie depusă o contestaţie.

Patru secunde! Bronzul i-a fost luat pentru patru secunde, de care nu ar fi fost nevoie dacă juriul şi-ar fi făcut treaba. Te iubesc şi voi avea grijă de tine indiferent de ce va fi.

Să vă fie clar. În toată istoria Jocurilor Olimpice, nimănui nu i-a fost luată medalia pentru aşa ceva. Sunt doar două motive pentru care îţi poate fi luată o medalie: dacă trişezi sau dacă eşti dopat. Ea nu a făcut niciunul dintre aceste lucruri”, a fost mesajul postat pe reţelele de socializare de Jazmin Chiles.

Afla mai multe despre: jordan chilessuajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare