Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea, copleşită la finalul meciului cu Azarenka: "Joc tenis de la 16 ani, dar acum a fost ceva incredibil"

Sorana Cîrstea, copleşită la finalul meciului cu Azarenka: "Joc tenis de la 16 ani, dar acum a fost ceva incredibil"

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, locul 45 WTA , s-a calificat, joi, în turul trei la Wimbledon, trecând în runda secundă de favorita 12, sportiva din Belarus, Victoria Azarenka (14 WTA). Românca s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-4, în două ore şi 18 minute.

“Trebuie să spun asta... Joc tenis profesionist de la 16 ani, dar aceasta a fost cea mai bună atmosferă pe care am întâlnit-o. Cred că acesta a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Este pentru prima oară când câştig cu Vika. Este o jucătoare incredibilă, e foarte greu de jucat împotriva ei. Când am văzut tragerea la sorţi nu prea zâmbeam...

Dar cred că am jucat foarte agresiv şi am încercat să îmi fac jocul şi a funcţionat. Cred că publicul m-a ajutat foarte mult. Nu cred că m-am mai bucurat de un meci ca astăzi. Să jucăm din nou cu public este absolut special şi de departe aceasta este cea mai frumoasă amintire a carierei mele”, a spus Cîrstea.

În turul trei, Cîrstea o va întâlni pe britanica de origine română Emma Răducanu, locul 338 WTA.

Pentru Sorana Cîrstea este a patra prezenţă în turul trei, cea mai bună performanţă a sa la Wimbledon. Ultima dată, ea a mai jucat în turul trei în 2017.

Afla mai multe despre: wimbledon 

viewscnt
Articole similare