Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea - Petra Kvitova 5-7, 4-6, în semifinale la Miami Open! Capăt de drum şi un parcurs fabulos pentru româncă!

Sorana Cîrstea - Petra Kvitova 5-7, 4-6, în semifinale la Miami Open! Capăt de drum şi un parcurs fabulos pentru româncă!

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, locul 74 WTA, a fost eliminată, vineri, de jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 12 WTA, scor 5-7, 4-6, în semifinalele turneului de categorie WTA 1000 de la Miami. Sportiva din Cehia va juca în finală contra Elenei Rybakina, locul 7 WTA.

Sorana Cîrstea - Petra Kvitova 5-7, 4-6, în semifinale la Miami Open


Update 5-7, 4-6. Game, set şi meci pentru Kvitova, care se califică în finală. Sorana a jucat moale în setul doi şi nu a mai putut recupera diferenţa de pe tabelă, dar rămâne cu această performanţă incredibilă de la Miami Open: semifinale.

Update 5-7, 4-5. Sorana face un game încurajator, dar Kvitova va servi pentru meci.

Update 5-7, 3-5. Kvitova îşi menţine poziţia şi se află la doar un singur game de marea finală.

Update 5-7, 3-4. Sorana vine din nou la un game în spatele Kvitovei. Rămâne de văzut dacă românca mai găseşte puterea de a mai reveni şi în meci sau doar amână inevitabilul.

Update 5-7, 2-4. Kvitova face ce ştie mai bine. Îşi câştigă serviciul şi se îndreaptă aproape sigur spre finala cu Rybakina.

Update 5-7, 2-3. Sorana încă mai rezistă şi face tot ce poate pentru a duce meciul în decisiv.

Update 5-7, 1-3. Kvitova îşi revine cu un game câştigat la 0 după scurtul derapaj avut în game-ul precedent şi îşi continuă marşul triumfal spre finală.

Update 5-7, 1-2. Sorana câştiga în sfârşit un game, prin care pune capăt unei serii negre de şapte consecutive adjudecate de adversara ei. 

Update 5-7, 0-2. Kvitova face legea, în timp ce românca aproape nu mai contează în acest moment. Decădere inexplicabilă a Soranei, care a avut 5-2 şi 30-0, la un moment dat, în primul set.

Update 5-7, 0-1. Sorana începe setul 2 cu un game care părea să fie adjudecat cu uşurinţă, dar Kvitova revine din nou şi reuşeşte să facă break-ul.


Update 5-7. Sorana pierde primul set, după ce Kvitova a revenit de la 5-2 pe tabelă. Este primul set pierdut de Sorana la Miami Open.

Update 5-6. Kvitova mai face un break. Revenire neaşteptată a sportivei din Cehia, într-un moment în care Sorana era pe val.

Update 5-5. Kvitova confirmă break-ul făcut anterior şi egalează situaţia pe tabelă. Trei game-uri la rând câştigate de cehoaică.

Update 5-4. Kvitova păstrează încă suspansul în primul set, după ce salvează două mingi de set ale Soranei şi reuşeşte primul break personal în acest meci.

Update 5-3. Kvitova îşi face serviciul, dar doar pentru a amâna inevitabilul.

Update 5-2. Sorana îşi menţine forma şi continuă să o domine pe Kvitova. Punctul decisiv a fost un as ideal. Românca, la un pas de a câştiga primul set al semifinalei

Update 4-2. Sorana se impune în cele din urmă în acest game cu miză uriaşă, cu foarte mari dificultăţi, la cea de-a patra minge de break. Românca se remarcă şi cu cele două retururi consecutive incredibile, de la punctele 15-15 şi 30-15.

Update 3-2. Sorana face un game foarte bun, ajutată şi de greşelile individuale ale adversarei. Cinci game-uri câştigate cu serviciul până acum în acest meci.

Update 2-2. Kvitova reface egalitatea, după un game foarte disputat, în care Sorana a avut şi o minge de break. 

Update 2-1. Sorana preia din nou conducerea pe tabelă, după ce salvează o şansă de break.

Update 1-1. Kvitova egalează la 1, după ce îşi câştigă şi ea game-ul.

Update 1-0. Cîrstea începe foarte bine meciul şi ia primul game.

Update 22:50. Începe meciul. Sorana Cîrstea serveşte prima. Românca nu are niciun set pierdut la această ediţie de la Miami Open.


Update. Meciul va începe cu o întârziere de câteva zeci de minute, odată ce va lua sfârşit partida din semifinalele tabloului masculini Daniil Medvedev şi Karen Khachanov.

Update. Meciul începe cu un sfert de oră întârziere.

  • Partida Sorana Cîrstea - Petra Kvitova va fi transmisă în format LIVE TEXT pe site-ul orangesport.ro.

Sorana Cîrstea are parte de unul dintre cele mai bune turnee din carieră. Sportiva din Târgovişte sea află doar la un meci distanţă de o finală istorică, la Miami.

  • Sorana Cîrstea are şase finale disputate până acum: două câştigate (Tashkent Open 2008 şi Istanbul Open 2021) şi patru pierdute (Budapest Grand Prix 2007, Canadian Open 2013, Tashkent Open 2019 şi WTA Strasbourg 2021).

Adversara sa va fi Petra Kvitova, fost lider WTA, actualmente pe locul 12. Cele două jucătoare s-au întâlnit de 10 ori în partidele directe, cu un avantaj pentru sportiva din Cehia: 6-4 la victorii.

Parcursul celor două sportiv până în semifinale:

Sorana Cîrstea:

  • Cîrstea - Contreras Gomez 7-6, 6-2
  • Cîrstea - Garcia 6-2, 6-3
  • Cîrstea - Muchova 7-5, 6-1
  • Cîrstea - Vondrousova 7-6, 6-4.
  • Cîrstea - Sabalenka 6-4, 6-4.

Petra Kvitova:

  • Kvitova - Noskova 6-3, 6-0
  • Kvitova - Vekic 6-4, 7-6
  • Kvitova - Gracheva 7-5, 7-6
  • Kvitova - Alexandrova 6-4, 3-6, 6-3

Afla mai multe despre: sorana cirstea petra kvitovamiami opentenis 

viewscnt
Articole similare