Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea, victorie clară şi calificare în optimi la Adelaide. Tot în optimi e şi Gabriela Ruse, dar la Auckland

Sorana Cîrstea, victorie clară şi calificare în optimi la Adelaide. Tot în optimi e şi Gabriela Ruse, dar la Auckland

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea a debutat cu o victorie în 2023, 6-0, 7-6 (1) cu elveţianca Viktorija Golubic, marţi, în prima rundă a turneului WTA 500 de la Adelaide, Adelaide International 1, dotat cu premii totale de 826.837 de dolari americani.

Cîrstea s-a calificat în optimi după o oră şi 45 de minute.

Românca a dominat categoric primul set, adjudecat cu 6-0, dar actul secund a fost mult mai echilibrat, iar cele două jucătoare au mers cap la cap până în tiebreak, unde Cîrstea a făcut diferenţa (7-1).

Cîrstea (32 ani, 45 WTA) a reuşit 2 aşi în acest meci, în timp ce Golubic (30 ani, 76 WTA) a comis 4 duble greşeli.

Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 11.145 dolari şi 55 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe principala favorită, tunisianca Ons Jabeur.

În optimi este calificată şi Irina Begu, după ce a învins-o, luni, pe americanca Shelby Rogers cu 3-6, 7-6 (5), 6-1. Următoarea sa adversară va fi letona Jelena Ostapenko, care a trecut în primul tur de Karolina Pliskova.

În optimi, dar la Auckland (Noua Zeelandă), s-a calificat şi Gabriela Ruse, după ce a învins-o pe favorita gazdelor, Erin Routliffe (855 WTA), cu 6-2, 4-6, 6-4.

Ruse (25 ani, 116 WTA) a obţinut victoria după aproape două ore şi jumătate de joc efectiv (2 h 28 min), întrerupt de ploaie de mai multe ori. 

Românca, venită din calificări, şi-a asigurat un cec de 3.922 de dolari şi 48 de puncte WTA, iar în optimi va primi replica învingătoarei dintre chinezoaica Xiyu Wang (a cincea favorită) şi Karolina Muchova (Cehia)

Afla mai multe despre: adelaide 

viewscnt
Articole similare