Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea, victorie superbă pentru calificarea în semifinalele de la Birmingham: "Cred că încep să învăţ"

Sorana Cîrstea, victorie superbă pentru calificarea în semifinalele de la Birmingham: "Cred că încep să învăţ"

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, locul 36 WTA şi favorită 6, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham.

Sorana Cîrstea în semifinale la Birmingham

Cîrstea a trecut în sferturi de croata Donna Vekic, locul 92 WTA, scor 5-7, 6-3, 6-4.

În penultimul act, românca o va întâlni pe câştigătoarea meciului Daiana Iastremska (Ucraina, 79 WTA) – Shuai Zhang (China, 54 WTA şi favorită 8).

”Cred că nu e niciodată prea târziu să înveţi, să te îmbunătăţeşti şi nu contează vârsta sau clasamentul, mereu e loc de îmbunătăţit. Cred că încep să învăţ să joc pe această suprafaţă şi e totul bine până acum.

Cred că nu am greşit mult în primul set, dar Donna a revenit şi a avut câteva game-uri în care a fost invincibilă. Mi-am zis că nu e vina mea, ci că e doar joacă prea bine. Mi-am zis să rămân în meci şi mă gândeam că e un nou meci şi am luptat pentru fiecare punct.

Mă simt ca acasă, este extraordinar. Vă mulţumesc că aţi rămas să mă susţineţi, în ciuda căldurii. Sper să revin pe teren mâine şi să joc un tenis şi mai bun”, a declarat Sorana Cîrstea, după victoria care a dus-o în semifinale. 

Vineri joacă în sferturi la Birmingham şi Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie 2. Ea o va întâlni pe Katie Boulter (Marea Britanie, 141 WTA).

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 6.200 de dolari şi 60 de puncte. Jucătoarele care se califică în semifinale îşi asigură un premiu de 11.000 de dolari şi 110 puncte.

Afla mai multe despre: sorana cîrstea 

viewscnt
Articole similare