Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu, în echipament roş-albastru! Fostul jucător de la Dinamo a fost prezentat la Rakow. Ce a declarat fotbalistul

Sorescu, în echipament roş-albastru! Fostul jucător de la Dinamo a fost prezentat la Rakow. Ce a declarat fotbalistulgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Deian Sorescu a fost prezentat oficial la noua lui echipă, Rakow Czestochowa, locul 4 din Polonia.

Dinamo l-a vândut pe Deian Sorescu la Rakow, în Polonia, în schimbul a 800.000 de euro, plus procente dintr-un viitor transfer, iar banii încasaţi vor fi utilizaţi pentru a redresa clubul. Fostul jucător din Ştefan cel Mare a semnat un contract valabil până în vara lui 2025. 

La câteva zile după ce a fost anunţat transferul, clubul polonez a realizat un clip video de prezentare, iar sorescu a oferit câteva declaraţii pentru site-ul oficial al noii sale echipe. 

Cred că voi ajuta echipa. Este o provocare interesantă pentru mine, pentru că voi juca pentru prima dată în străinătate. Mi-am petrecut ultimele zile călătorind şi cercetând, aşa că sunt puţin obosit, dar e în regulă. 

Îmi amintesc că Raków a fost fondat în 1921 pentru că primul meu club din România, Politehnica Timişoara, a fost înfiinţat în acelaşi an. Am văzut filme despre club şi fani. Această aventură va fi cu adevărat distractivă", a declarat Deian Sorescu, pentru site-ul clubului polonez.

 

Cornel Dinu a analizat plecarea lui Sorescu de la Dinamo şi atrage atenţia

”Probabil că din punct de vedere financiar era nevoie de o astfel de operaţiune, care acoperă pe undeva din marile probleme pe care le are Dinamo. Era un jucător mediu, după părerea mea avea nişte probleme de concepţionare, de a-şi trata evoluţiile din teren. Dacă s-a vândut la suma la care s-a vândut, părerea mea că s-a vândut foarte bine.

Important e ce se petrece cu aceşti bani şi mai ales faptul că Dinamo e în continuare în imposibilitatea de a aduce nişte jucători bine cotaţi”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorescu-dinamo-polonia 

viewscnt
Articole similare