Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu nu mai vrea să plece de la Dinamo: ”S-a înţeles greşit!” Fundaşul ”câinilor” vrea Cupa în Ştefan cel Mare: ”Ne dorim, dar trebuie să fim atenţi”

Sorescu nu mai vrea să plece de la Dinamo: ”S-a înţeles greşit!” Fundaşul ”câinilor” vrea Cupa în Ştefan cel Mare: ”Ne dorim, dar trebuie să fim atenţi”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), rivala FCSB, deţinătoarea trofeului.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Adam Nemec în minutul 55:  Anton a centrat dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, de la peste 20 de metri de poartă, iar Nemec a marcat cu capul.

Ne-am dorit foarte mult victoria, ne-am revanşat în meciul din campionat, ne dorim foarte mult Cupa, am trecut în etapa următoare şi acum ne gândim doar la următorul meci din campionat. Ne-am gândit că vom avea un meci greu, dar ne-au surprins cu echipa pe care au trimis-o în teren. Bănuiesc că obiectivul lor este titlul, mă bucur însă că noi am câştigat în această seară. Dacă era să aleg, nu aş lăsa nimic, aş fi vrut să câştigăm şi în campionat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, mai sunt echipe puternice în competiţie şi trebuie să fim atenţi” a spus Deian Sorescu după meci.

Fotbalistul dinamovist a mărturisit totodată că nu şi-a propus să plece de la Dinamo în perioada următoare: ”S-a înţeles greşit la ultimul meu interviu: nu am zis că vreau să plec. Ci că dacă lucrurile nu merg bine, pot lua în calcul şi asta” a mai spus Sorescu.

Cele două formaţii s-au întâlnit şi în campionat, în urmă cu o săptămână, tot pe Stadionul Dinamo, când FCSB s-a impus cu 1-0. Au mai obţinut calificarea în sferturi Dunărea Călăraşi, Petrolul, Chindia Târgovişte şi U Cluj. Joi, se vor disputa partidele Viitorul Pandurii – Gaz Metan Mediaş (ora 15.00), ASU Politehnica Timişoara – AFC Astra (ora 17.45) şi FC Botoşani – Universitatea Craiova (ora 20.30).

Afla mai multe despre: deian sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare